Aniu,ja mam krzew o podobnych pąkach,ale jeszcze nie kwitnie i to jest moja tawuła.
Piękne dzwonki,z ubiegłego roku wysiały mi się tylko fioletowe,reszta gdzieś zgineła.Czy masz je pierwszy rok,czy one same się wysiewają?
Gosiu te dzwonki mam już kilka ładnych lat, wysiewają się same kolory są przypadkowe, bo siewki nie powtarzają koloru pierwotnego, miałam już z fioletowycy białe, różowe, a w tym roku pokazały się jasne lawendowe wszystko przed Tobą
Izabelo, dumnam z Wacpani, te trzynascie kraczorow rada bym obejrzec co by stosowny akt narodzin przygotowac
Dzielna jestes, tyle czasu sie bronic, a jednak
A weranda w hamerykanskim stajlu, pociagnij ja do "winkla" i postaw tam fotel bujany, bedzie jak w Karolinie Poludniowej
13 ... tylko słowo krzaczorów jakby nie adekwatne do ich rozmiarów ... ważne, że są ...
weranda właśnie w takim hamerykańskim stylu ma być ... Ameryce już się znudziła a ja jestem zakochana w takiej bez pamięci ... poza tym taras mam od południowej strony i jak grzeje to patelnia ... z moim peselem to już nie do zniesienia a weranda będzie od północy ale z wschodem i zachodem ... no to idealnie na kawusię w południe ...
prace posuwają się do przodu i ta makro przestrzeń 5m2 )) ... zaczyna istnieć ... jak jutrzejsze czarne chmury i gradobicie jednak nas ominą to do weekendu ... będzie ... bez barierek ale podest powinien być ...
oczywiście teraz mam problem marki problem ... jaki odcień nadać dechom ... szaro biały ... drewniany (i niech mi nikt nie mówi, że takiego koloru nie ma ) ... ???
Jolu a co Ty tak mało bywasz na forum? Zaglądam co jakis czas a tu nic się nie dzieje. Jeden wpis w tym miesiacu to troche mało.No i przez to zapomniałam o Twoich imieninach. spóźnione ale najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego.