Irenko.......... szalona kobieto z szalonym ogrodem..... niech Ci ogród na tyle wypięknieje, by cieszył oko, serce i uspokajał, dając wytchnienie w tym szolonym pędzie żywota....
No wiesz co Irenko ze mnie gapa,żebym popatrzyła na stronę byłabym pierwsza w gratulacjach
Gratuluję 600 stronki Irenko aha chciałam powiedzieć ,że przed chwilą kupiłam 6 sztuk host Orange Marmeladea dlatego ,że najlepiej wybarwia się w poranne i południowe słońce
Aniu jak leje to i grzyby będą , choc one nie lubia mocnego zalania grzybni. U mnie tylko w czasie burzy był deszcz i więcej nie pada. Nawet nie wiedziałam ale nie działają nam telefony, na szczęście internet działa i mamy komórki. nie jest więc źle. A to kozak dziś wieczorem.
Anieszka dzika róża była by lepsza, Chopin słabo pachnieA tak wygląda pąk Chopinapaki są żółtawe przypatrz się najważniejsze,żeby miał tak skręcony środek
A czy płatki muszą być aromatyczne, ja kupiłam białe Chopin, ale tak na prawdę to nie wiem jakie są bo kwitną na żółto i nie pachną Może lepiej narwać dzikiej róży ??? No i wanilia super , widać że profesjonalny kucharz z ciebie a w zasadzie kucharka
Beatko życzę samych szczęśliwych chwil
...świętujemy razem z Tobą, bo my na Ogrodowisku lubimy świętować jest tak radośnie i mamy całe naręcze pięknych kwiatów