Faktycznie piekna! Tylko czy ten jasnozielony kolor to tak zostaje czy jednak ciemnieje z biegiem czasu? Rozumiem, że będziesz na nią polował?
A wiesz, że posadziłam tę Janet, co kupiłam u Jana vdT w miejscu nasłonecznionym od 11.00 do 16.00 mniej więcej i jednak się przypala? A w opisach podają, że do 75% słońca znosi. No i słońca u nas do tej pory było jak na lekarstwo. Muszę ją jednak przesadzić. A szkoda, bo jej takie nietypowe towarzystwo dodałam i bardzo mi się ten zestaw spodobał. Wklejam jeszcze raz żebyś mógł zobaczyć bez szukania.
Poznałam już imię tej nieznanej róży z żółtym środkiem,kiedy jej płatki na końcach zaczęły różowieć ,a jej imię to Gloria dei a tak wygląda podczas rozkwitu.
I jeszcze R.de Reszt
.
i Turboline
i Rosa Rosarium
Danusiu, wybacz skandaliczne spoznienie i przyjmij moje najserdeczniejsze zyczenia imieninowe.
A zycze Ci zdrowia, dalszego rozwijania pasji, powodzenia w biznesie, szczescia w zyciu osobistym i zawodowym, wielu Przyjaciol wokol i.... OGRODOW POKAZOWYCH pod szyldem GARDENARIUM
I... dzieki, ze jestes
Kuchnie masz wywalona w kosmos, chalupe wywalona w kosmos, taras wywalony w kosmos, ogrod wywalony w kosmos. A spotkanie jakie wywalilas w kosmos i jeszcze w dodatku na Danusiowe imieniny
Kurtka tylko na kosmitke nie wyladasz
Organizacja spotkania z kunsztem jubilerskim.
Ten Twoj M to Cie chyba na rekach nosi, przyznaj sie. No ja bym nosila...
A w tym kapeluszu to wygladasz bosko - wszystkie wygladacie bosko.
I tylko jak krecik z kreskowki moge z zaloscia westchnac
Och jooooooo, te laski ZDOLNE-go Slaska
Buziale i badylki pod kolor kapeloro
Bociek ... toś wywaliła jak z kosmosu ... ja przez Ciebie "prasowanie" jakieś będę musiała zrobić bo zmarszczki mimiczne od śmiechu mi się robią ... i nie myśl sobie ... będziesz obciążona kosztami )) ... każdy sąd mi to przyzna ...
Pierwsze lilie w tym roku. Bardzo mi się podobają. Od kiedy zakwitły, poranną małą kawę piję pół godziny, stojąc w kuchennym oknie i gapiąc się na nie mała rzecz, a cieszy
A teraz hit!!!! Lilie św. Józefa czy też Jana
Wiem, wiem, mi też coś tu nie gra zobaczymy jutro jak pąk się rozwinie.
Kuchnie masz wywalona w kosmos, chalupe wywalona w kosmos, taras wywalony w kosmos, ogrod wywalony w kosmos. A spotkanie jakie wywalilas w kosmos i jeszcze w dodatku na Danusiowe imieniny
Kurtka tylko na kosmitke nie wyladasz
Organizacja spotkania z kunsztem jubilerskim.
Ten Twoj M to Cie chyba na rekach nosi, przyznaj sie. No ja bym nosila...
A w tym kapeluszu to wygladasz bosko - wszystkie wygladacie bosko.
I tylko jak krecik z kreskowki moge z zaloscia westchnac
po sobotnim kulkowaniu bukszpanów i jaśminu ogród nabrał elegancji
Anusia, wszystko tak równiutko posadzone i podocinane Efekt niesamowity ! Zieleniutko, w różnych odcieniach. Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie.. Urokliwe! O różach nie wspomnę....
po sobotnim kulkowaniu bukszpanów i jaśminu ogród nabrał elegancji
Anusia, wszystko tak równiutko posadzone i podocinane Efekt niesamowity ! Zieleniutko, w różnych odcieniach. Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie.. Urokliwe! O różach nie wspomnę....
Bogda, witam nową duszyczkę i miło wysłuchać pochwały.
Bogdziu, narzekam na warzywka, bo widzisz jak wypieszczone, nawożone i nie chcą rosnąć, w tamtym roku miałem dżunglę a w tym, niektóre grządki puste, bo w ogóle nic nie wzeszło a to co już wyszło ślimaczy się. Co zrobić na pogodę wpływu nie mam.
Aldonko, czy Ty masz mokro u siebie, bo klony nie lubią stać w wodzie i chorują, mrozy im nie straszne. Spróbuj jeszcze raz ale wybierz miejsce wyższe lub podsyp mu małe wzniesienie.
Aniu, palczychę dostałem w paczce na wiosnę i mam ją pierwszy raz, ale podoba mi się ma ciekawy kwiat i liście i niestety wykopywać trzeba na zimę.
Marto, najbardziej przerażające jest to że większość ludzi widzi że zmierza to wszystko w złą stronę ale nic się nie robi żeby to chociaż zatrzymać.
Buk
Dąb czerwony
Irenko, sliczny avatarek piekna Kobieto i w fuksjach Ci do twarzy
Wybacz NAJ-MILSZA ( ) to karygodne spoznienie
Gratki na 600 stron
Jakze mi przykro, ze nie dane mi jeszcze bylo poznac Cie osobiscie Ale moze przyjdzie ta chwila, mam nadzieje wielka
Buziole Kochana
To ty jesteś kochana bo wiem, że po tych wyprawach po pięknych wsiach mazowieckich, boli cię tu i ówdzie, poza tym, doba za krótka, aby wytańcować z mopem, żelazkiem i innymi idealny stan czystości, a o ogrodzie to już nawet nie wspominam