P.S. Mój synek wczoraj patrzał jak oglądam zdjecia ze spotkania waszego i pokazuje na Ciebie Marzenko i mówi, "o mama ty tu jesteś".Troszke urodą i fryzurą podbne jesteśmy i mam też ta sukienkę z "Z"
Uśmiałam się wczoraj.
Wieloszka też ma tę sukienkę z Z ..... dobrze, ze na spotkanie nie ubrala
No to jak dołączysz kiedyś na spotkanie to będzie większy problem aby nas odróżnić
hehehe
Jutro idę do fryzjera, to może się przefarbuję, co by identyfikację ułatwić ?
Kuchnie masz wywalona w kosmos, chalupe wywalona w kosmos, taras wywalony w kosmos, ogrod wywalony w kosmos. A spotkanie jakie wywalilas w kosmos i jeszcze w dodatku na Danusiowe imieniny
Kurtka tylko na kosmitke nie wyladasz
Organizacja spotkania z kunsztem jubilerskim.
Ten Twoj M to Cie chyba na rekach nosi, przyznaj sie. No ja bym nosila...
A w tym kapeluszu to wygladasz bosko - wszystkie wygladacie bosko.
I tylko jak krecik z kreskowki moge z zaloscia westchnac
Kuchnie masz wywalona w kosmos, chalupe wywalona w kosmos, taras wywalony w kosmos, ogrod wywalony w kosmos. A spotkanie jakie wywalilas w kosmos i jeszcze w dodatku na Danusiowe imieniny
Kurtka tylko na kosmitke nie wyladasz
Organizacja spotkania z kunsztem jubilerskim.
Ten Twoj M to Cie chyba na rekach nosi, przyznaj sie. No ja bym nosila...
A w tym kapeluszu to wygladasz bosko - wszystkie wygladacie bosko.
I tylko jak krecik z kreskowki moge z zaloscia westchnac
Och jooooooo, te laski ZDOLNE-go Slaska
Buziale i badylki pod kolor kapeloro
Bociek ... toś wywaliła jak z kosmosu ... ja przez Ciebie "prasowanie" jakieś będę musiała zrobić bo zmarszczki mimiczne od śmiechu mi się robią ... i nie myśl sobie ... będziesz obciążona kosztami )) ... każdy sąd mi to przyzna ...
Bociek gdybym Cię nie poznałą, a przeczytała 'wywalone w kosmos' to bym pomyślała żes Ty kumpela mojego syna z klasy bo oni cały czas o kosmosie ględzą
Bociek gdybym Cię nie poznałą, a przeczytała 'wywalone w kosmos' to bym pomyślała żes Ty kumpela mojego syna z klasy bo oni cały czas o kosmosie ględzą
Ale popatrz jak ładnie - wywalony - ja bym mówił inaczej
Ale popatrz jak ładnie - wywalony - ja bym mówił inaczej
Sebek czasami czytam wpisy na fc i obawiam się że to wersja przy 'starych' ...
Bociek ... toś wywaliła jak z kosmosu ... ja przez Ciebie "prasowanie" jakieś będę musiała zrobić bo zmarszczki mimiczne od śmiechu mi się robią ... i nie myśl sobie ... będziesz obciążona kosztami )) ... każdy sąd mi to przyzna ...
Konstancja, no chyba nie bedziesz mnie po sadach wloczyc... Ja Ci ta botuline zorganizuje, spoko, tylko kielbaske potrzymam w ciepelku ze dwa miesiace i jadzik bedzie jak ta lala