Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Rododendronowy ogród. 23:53, 10 lip 2012

Do góry
Bogdziu, dołączam się do wszystkich gratulacji 1000 stronki i pozdrawiam Cię serdecznie

Mój 4 arowy azyl... 23:51, 10 lip 2012

Do góry
Dzisiaj była wycieczka na Jurę. Zamki w Mirowie i Bobolicach zwiedzaliśmy z bliźniakami
Ruiny zamku Mirów

Z 'panną' dziewanną

Za nami zamek Mirów

Przed nami zamek Bobolice

U stóp zamku Bobolice

A na działce czekają wiśnie...
Postawić trawkę nad i... 23:48, 10 lip 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...na jednym z watków ktoś poruszał sprawę bluszcza...mam i w swojej kolekcji już od 3 lat i ...oplatam nim słup z elektrycznością...mam jeszcze trzy miejsca do obsadzenia bluszczem tak że będzie "rozmnażany" i wykorzystany...
mój bluszcz lubi jednak czasami przemarznąc ( tak było np.w tym roku po mrożnej zimie) , wtedy obcinam przemarznięte części a on pięknie odbija i rośnie...

piękny będę odwiedzać
Testowe dodawanie zdjęć 23:47, 10 lip 2012

Do góry
Zrób "edytuj" i zobacz na podglądzie, zdjęcia oddzielaj klawiszem ENTER - zobaczysz jak to działa na podglądzie

moje nauki wstawiania zdjęć[img]http://[/img] - tutaj edytuj sobie i skasuj [img]http://[/img]
Ogrodowy spektakl trwa ... 23:46, 10 lip 2012

Do góry
i czerwiec
mocna zieleń i jeszcze piwonie

i irysy

i pierwsze róze

Postawić trawkę nad i... 23:43, 10 lip 2012

Do góry
Witam i pozdrawiam.

Zyczę udanych nowych pomysłów na dobry początek. Pozdrowienia dla Psiuni od mojej yorkowej Asany. Wrzucę kiedyś jej zdjęcie w swój wątek.
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 23:43, 10 lip 2012

Do góry
Jutro rano mam lot powrotny.....nie wszystko zmieściłam do walizki.......Resztę przywiezie corcia która wraca później córeczka wyszkolona - pójdzie z ciocią na targ i kto wie....może znajdzie coś ciekawego
Jeszcze fotki paru drobiazgów ......nowy jest tylko napis bathe- to na prezent reszta tzn. klucze,haczyki babeczki,podstawka pod ksiażkę kucharska , różowa klateczka z ptaszkami które ćwierkają gdy klateczka się poruszy .....ze sklepików wspierających różnego rodzaju fundacje podpory pod książki kucharskie cook book ze sklepiku ze starociami - wyglądają jak nowe....może ktoś oddał je tam prostu......ważne że je znalazłam
Moje poletko 23:40, 10 lip 2012

Do góry
Dobrej Nocki wszystkim

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:37, 10 lip 2012

Do góry
Iza z okazji setki, zyczę Ci by błoto na ten śliczny tarasik się nie nosiło
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 23:34, 10 lip 2012

Do góry
ell napisał(a)
Wspomnienia z wakacji

Toruń o świcie
Byłaś tak blisko... pozdrawiam
Po prostu ogród... 23:33, 10 lip 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Witaj. Mieszkam poniżej na południu przy trasie Bielsko-Cieszyn. Napatrzyłam się na twoje Rh i stwierdzam że są jak marzenie. Dopiero startuję na Ogrodowisku i mam wiele technicznych wątpliwości jak działa to forum i jak wymienia się ze sobą wiadomości. Mam nadzieję że i mój zachwyt dla Twoich kwitnących roślin dotrze.

Witaj Urszullo Twój zachwyt nad roślinkami dotarł Dla Ciebie na powitanie hortensja 'Limelight'

Powoli albo nawet i szybko załapiesz jak działa forum i poczujesz niesamowitą atmosferę jaka tu panuje. Pewnie uzależnisz się od Ogrodowiska tak jak większość z nas i nie będzie dnia, żeby nie zajrzeć do tego magicznego miejsca.

Ogrodowy spektakl trwa ... 23:30, 10 lip 2012

Do góry
no i wreszcie ja !

od 5 miesięcy na Ogrodowisku

w lutym mnie ogrodowisko oczarowało
byłam chora, leżałam z grypą i szukałam angielskiej ławki co od dawna mi się marzyła, więc po necie
to tu to tam..
i wreszcie wpadłam na ogroodowisko, patrzę - łał ! Danusia i myślę jak to , że ja jeszcze tego portalu nie odkryłam
skoro widziałam nie raz Danusię w Mai a na dodatek w książce którą mam są Jej zdjęcia,
i tak wsiąkłam.................
miałam stres żeby założyć wątek , ale chciałam być więć żle mi było bez wątku
i tak w pierwszy dzień wiosny wystartowałam
pierwsze tulipanki chyba Johan Strauss

potem był kwiecień - u mnie pod znakiem tulipanów a pod koniec kwitnie żywopłat z tawuły wczesnej

a potem maj - kolor zieleni zawsze mnie zachwyca i przyrosty iglaków

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 23:30, 10 lip 2012

Do góry
Aniu dziękuję! Dzięki tobie zobaczyłam jak piękne potrafią być rzeczy, które wydają się już całkiem niepotrzebne. Ze skrzyni na narzędzia zrobiłam ogródek ziołowy. Na zdjęciu jest w pierwszej przymiarce, jeszcze przed malowaniem.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:29, 10 lip 2012

Do góry
Izunia, u Ciebie już setunia!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!

Kolorowe rabaty 23:28, 10 lip 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Te dąbrówki to takie z różowym?

Burgundy Glow? http://kensington-farms.blogspot.com/2010_06_01_archive.html

To chyba żadna z nich ja tą variegata(środkowa) posadziłam w róg przy cisie pozostałe poszukam miejsca dopiero.Mam nazwy na doniczkach muszę zapisać

Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 23:26, 10 lip 2012

Do góry
Ustka i jej okolice
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:25, 10 lip 2012

Do góry
Sebuś, piękny wiersz, ja też sie zadumałam
Dla Ciebie na urodzinki moja róża Polka

Mój kawałek raju 23:24, 10 lip 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Aniu, dziewanny, zwłaszcza takie jak masz, widziałam w ogrodach angielskich, są bardzo modne tego lata i wszędzie obecne, najwięcej było u Beth Chatto.

Mój jeden krzak pomidora koktajlowego miał kilkadziesiąt pomidorków, już zjedzone

Na drugim krzaczku - dojrzewają Pozdrowienia

Cieszę się,że mam coś co kwitnie w ogrodach angielskich pomidorków koktajlowych mam w szklarence 3 krzaczki na bieżąco dojrzewają i są zjadane, mam też 2 krzaki na tarasie, no i oczywiście jeszcze w folii i szklarence,ale na następny rok będą tylko w folii a szklarenkę potraktuję jako mnożarkę, bo za dużo już tego wszystkiego A to Danusiu dla Ciebie specjalnie rozszalała się" dziewczyna" od Ciebie i pięknie kwitnie, w tamtym roku nie kwitła, a w tym daje czadu
Kolorowy ogród na piasku 23:21, 10 lip 2012

Do góry
Na dobranoc zostawię trochę zdjęć mojej skarpy..... kwitną tam nie tylko róże .... na samym dole skarpy mam głównie liliowce (choć nnie tylko), takie zwykłe, ale bardzo je lubię, bo nic ode mnie nie chcą a tak pięknie kwitną

Pszczelarnia 23:18, 10 lip 2012

Do góry
Gratuluję stron

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies