U mnie dzisiaj pada od rana i dobrze bo już było bardzo sucho. Trochę doniczkowych, ktróre dekorują tarasy i okna, są też uzupełnieniem roślin w ogrodach.
Ja też Agnieszko zaraz będę biegać w gości po waszych ogrodach, ale i tak nie drobię wszystkich zaległości; mnie dziś nie będzie, trochę się u mnie pokićkało
i doczekałam się kwiatów róży o nazwie ,,Irena", jest piękna, taka welwetowa i mocno pachnąca
No właśnie słyszałam
A róża piękna, no ale imię do czegoś zobowiązuje
Nawet nie wiesz jak żałuję, ale mój mąż bardzo się pochorował, potrwa jak się wyleczy i sama też sie nabawiłam jakis dolegliwości
kupiłam tę różę, ze względu na nazwę, mam imienniczkę
To chociaż fajne, że sąsiadka ma i możesz sobie wąchać ile wejdzie
pozdrawiam wszystkich, ja tylko na chwilkę dziś, ale chociaż nie przegapiłam Marzenki 400-setki!
i cos do wąchania zostawiam, 1 kępka; u nas dziś strasznie lało i bardzo duże opady zapowiadają w Kotlinie Kłodzkiej, no lepiej żeby ta ulewa nie szalała!
Nie przegapiłaś, nie przegapiłas
jaśmin cuuuuuuudowny. A zapach pewnie odurzający. W przyszlym roku w czasie kwitnienia jaśminu wpraszam się na kawkę !!!
załatwione wtedy chyba już będzie tak w ogrodzie jak powinno być
Ja też Agnieszko zaraz będę biegać w gości po waszych ogrodach, ale i tak nie drobię wszystkich zaległości; mnie dziś nie będzie, trochę się u mnie pokićkało
i doczekałam się kwiatów róży o nazwie ,,Irena", jest piękna, taka welwetowa i mocno pachnąca
No właśnie słyszałam
A róża piękna, no ale imię do czegoś zobowiązuje