Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Co dalej z tym ogrodem?? 13:21, 02 cze 2012

Do góry
Dokończyłam rysowanie.... jakieś to małe więc daje też miniaturke do pełnego obrazu....

Proszę o opinie i podpowiedzi
Hirutkowy raj:)) 12:58, 02 cze 2012

Do góry
Powodzenia i dużo siły, bo ciężki okres u ciebie, budowa, to nie przelewki
kwiatucha na dobre samopoczucie

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:53, 02 cze 2012

Do góry
Lawenda coraz bardziej fioleci

Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:25, 02 cze 2012

Do góry
Ode mnie gratulacje za skarpą i niech się wątek kreci jak wrzeciono

Ogród u stóp klasztoru 12:20, 02 cze 2012

Do góry
alinak napisał(a)
a tak balkonowce w tym roku mimo przymrozków już dość ładnie się prezentują . te fotki już dość nie aktualne , ale co tam . Krysiu wiosna to wszędzie piękna , i u ciebie i Sebka i na łące . ta soczystość zieleni jest niepowtarzalna . kocham maj

balkonowo romantyczne i przepiękne
pozdrawiam
Ogród irci 12:19, 02 cze 2012

Do góry
ircia napisał(a)
Aniu, Irenko - miło, że nie zapomniałyście o mnie, choć jakiś czas mnie nie było Znów na krótkim wyjeździe, więc przymusowa rozłąka z ogrodowiskiem
A troszkę się dzieje

To już ostatnie dni kwitnienia skimii. Bardzo ją lubię, bo przez cay rok jest atrakcyjna

Klon, który rośnie trzeci rok u nas i dopiero w tym roku wygląda naprawdę ślicznie. Fotka nie oddaje - spróbuję zrobić nowe i wtedy wkleję

ostatnie narcyzy

trochę biżuterii ogrodowej, ale kule już muszą zmienić miejsce, bo hosty rosną w błyskawicznym tempie

pięknie, kolorowo, radośnie
podziwiam anemony i klona i cudne żonkile u mnie w tym roku przez te anomalie, ani jeden nie kwitł;
a jak postępować z anemonami, przetrwają zimę w gruncie?

"Baśniowy" Ogród 12:18, 02 cze 2012

Do góry
Basia_1987 napisał(a)
Moje dzisiejsze zakupy- na pocieszenie że nie mogłam uczestniczyć w Święcie Róż u Danusi Idę sadzić,jest dość zimno ,ale to lepiej dla bukszpanów, że nie ma upału,nie trzeba będzie za często podlewać,jak posadze- zdam relację, pozdrawiam .
Piękne!!! Serdecznie pozdrawiam.
Ogród w Holandii 12:15, 02 cze 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)

A deszcz pada, pada, pada...

...także na bukszpan a la bonsai

Pada, ale fajny widok z okna i rosliny szybko rosna
pozdrawiam
Mój ogród w cieniu drzew 12:11, 02 cze 2012

Do góry
Dzięki Dziewczynki

Poniżej zdjęcia jak to teraz wygląda z trzech stron :

Kasiu runianka bardzo mi się podoba i fajnie u mnie rośnie jedna sztuka na skarpie, jedynie zastanawiam się, czy dam sobie radę jesienią z wyciaganiem z niej opadających z drzew liści ? ( u nas same drzewa liściaste )

Czyli radziłybyście po drugiej stronie tego jaja dosadzić też choinę, na brzegach przed choinami żurawka, wokół drzew jeszcze funkie a do środka rh ta sama odmiana ?

Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:08, 02 cze 2012

Do góry
Bociek pewnie wije gniazdko, może młode wysiaduje?
a tak bez żartu, 100 żabek na seteczkę gratulacje Kasiu

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:59, 02 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Przeczytałam opowieść o wyprawie na strych. Boskie!!!

Ja też
a pelargonia taka wyjatkowa

tu chyba lepiej widać ten kolorek

Iwona ... i ty mi przed "komunią" tak obrazowo przedstawiasz ruch flaczka ... jak myślisz co ja przy tym stole sobie przypomnę ???
"Baśniowy" Ogród 11:42, 02 cze 2012

Do góry
Moje dzisiejsze zakupy- na pocieszenie że nie mogłam uczestniczyć w Święcie Róż u Danusi Idę sadzić,jest dość zimno ,ale to lepiej dla bukszpanów, że nie ma upału,nie trzeba będzie za często podlewać,jak posadze- zdam relację, pozdrawiam .
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 11:34, 02 cze 2012

Do góry
Jestem; wezmę ci tę hostę bo jetem u Pszczółki, no muszę być chyba wszędzie, bo to honor regionu
Aga, ja mam wszystkiego pełno, więc na razie dzięki
a trawę moją chcesz? Karola rozszyfrowała co to, ale nie wiem, na której stronie, bo sama się u siebie już gubię
trawa ta

Ania i róże i cała reszta :) 11:32, 02 cze 2012

Do góry
AniaDS napisał(a)
Lavender Dream

Nie dowierzam temu co widzę.
Przezimowała u Ciebie ?
U mnie po tej zimie wszystkie 3 krzewy zmarzły. Nawet je pozostawiłam, ale do tej pory nie widać śladu życia.
A tak ją chciałam mieć.
Widziałam w ogrodzie w Arcen dużą rabatę obsadzoną tą różą. Odniosłam wrażenie, że ogromna ilość motyli przyfrunęła na tę rabatę.
Może dlatego nazwałam ją na użytek roboczy - motylkową różą.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:23, 02 cze 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Są pierwsi Goście

napisałaś Danusiu, że ogród już gotowy ... ten ogród zawsze był gotowy bo jest idealny ... mam nadzieję kiedyś go zobaczyć a dziś będę niecierpliwie podglądać w telefonie ... słoneczka ... ciepła i pięknych róż ... ta powyżej wspaniała ... pokochałam niniejszym żółty ... miesiąc temu zmieniłam zdanie co do tujek ... oj Dana wywróciłaś mi świat ............... na właściwą stronę ... bo jak śmieszne wydaje mi się teraz stwierdzenie "nie lubię tuj" albo " nie lubię żółtego" ... teraz patrzę na całość ... na kompozycje ...

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 11:21, 02 cze 2012

Do góry
butterfly napisał(a)
Siódma 'Blue Wonder' musiała wylądować w donicy bo na rabacie z innymi juz zabrakło miejsca.

Moje pierwsze kordyliny - mam nadzieję, że bedę umiała się nimi zaopiekować zima

I swoja kulke też będę miała jak bluszcz się rozrosnie

Poczytałąm, dużo się dzieje, przykłady cen i roślin, powaliły mnie, nie kupuj, a donice super i z tym bluszczem pomysłowo
pozdrawiam
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 11:17, 02 cze 2012

Do góry
jotka napisał(a)

Teraz zajrzałam i ... sklepy u mnie zamkniete Musze wytrzymać do rana, a potem myk na działkę i kilka sobie znajdę

Rozumiem, że mamy się częstować
Mój ogród to moje szczęście. 11:10, 02 cze 2012

Do góry

Reszta zdjęć jutro
Mój ogród to moje szczęście. 11:04, 02 cze 2012

Do góry
Świerki Serbskie które wręcz kocham!

Mój ogród to moje szczęście. 11:04, 02 cze 2012

Do góry
Witaj, śliczny masz ogródek, kolorowy bardzo zadbany, zero chwastów ........... podziwiam samodzielną produkcję roślin, wiem że to trudne

W pierwszej chwili myslałam że to żurawki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies