Zieleń, drewno i antracyt
14:55, 15 lip 2022
Dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia
Ten "papierek" zbyt wiele nie powinien zmienić (chociaż obrączka mnie uwiera, jak ciało obce
). Już niedługo stuknie nam dyszka wspólnego życia, więc chyba zdążyliśmy się odpowiednio poznać, posiadamy nie najmniejsze stadko na stanie, sporo kłód rzuconych pod nogi udało nam się wspólnie przeskoczyć lub ominąć. Jest nam ze sobą dobrze i niech tak pozostanie 
Daga

nie planowałam nadrabiać zaległości wątkowych, ale chyba do Ciebie zajrzę w poszukiwaniu zdjęć dalii 
Magda, ja od zawsze nie byłam zwolenniczką ślubów, a wesela uważałam za stratę kasy
Mężaty namawiała mnie dość długo na to drugie i muszę przyznać, że teraz bardzo się cieszę, że mu się udało
Wspomnienia będą/są naprawdę przyjemne 
Koper w różach wysiał się sam i bardzo mi się to połączenie podoba.
ps. Na wyjeździe zebrałam nasiona takiego uroczego maleństwa na łączkę. Może ktoś rozpoznaje?
Ten "papierek" zbyt wiele nie powinien zmienić (chociaż obrączka mnie uwiera, jak ciało obce
Daga
Magda, ja od zawsze nie byłam zwolenniczką ślubów, a wesela uważałam za stratę kasy
Koper w różach wysiał się sam i bardzo mi się to połączenie podoba.
ps. Na wyjeździe zebrałam nasiona takiego uroczego maleństwa na łączkę. Może ktoś rozpoznaje?