Sebciu układaj już sobie w główce wywiad zawczasu, jako rzecznik masz szansę realną na wywiad z Mają.
Zbyszku, nie masz co narzekać, ja już czekam jako pierwsza
Witam mam ogromną prośbę do znawców róż . Zaczęłam wybierać zamiast RED ENKI - która u mnie bbb. marnie rośnie pomiędzy parkowymi a pnącymi . Róże te mają być posadzone jako dwie a po środku zostanie istniejąca już Jasmina bo b. ładnie poszła w górę i b. ładnie kwitnie - tylko ona jest różowa i nie wiem jaki do niej kolor dobrać, ale zdecydowałam że po obu stronach tejże Jasminy będą dwie RÓŻNE róże - chyba że to złe rozwiązanie - to mi to wybijcie z głowy . A wybieram pomiędzy 1. Parkowe : -Elmshorn -Chinatawn -Frist Lady -Ferdinand Pichard -Gefylt - Rhapsody in Blue -Rokoko -Sahara 2. Pnące: -Amadeus -Climbing Rose -Elfe -Martim !!!!??? -Santana -Super Doroty No i teraz oczywiście nie pragnę żebyście mi opisywali te róże bo wątków na ich temat jest dużo ( niestety nie łatwo wszystkie prześledzić ) ale raczej prosiłabym o opinie całkowicie na NIE NIE !!!!!!!! z góry dziękuję. Aha jeszcze pokażę może gdzie mają być posadzone , od dołu patrząc w tej drugiej wymurowanej donicy jest ta różowa Jasmina ( obok słupa ) a po obu stronach jest ta nieszczęsna Red Edenka , której nawet nie widać i właśnie tam mają być te parkowe lub pnące - mają zasłonić taras
Boczna ściana na której chciałabyś lustro to jak jest mocno naświetlona w ciągu dnia ???