a niewiesz jakie masz ph u siebie? ja mam 5,5-6 i niewiem czy one wolą żebym dokwasiła siarka czy dolomitu dosypać :/ ale dobra moze za bardzo się przejmuję ;p jak zwykle
chryste Justyna kawa mi juz nie potrzebna tak szalejesz
cieszmy się tym co mamy bo wiekszość ludzi w Polsce tego nie ma i nie przesadzajmy. ważniejsze sa wydatki..kupienie ulubionej bluzki córci, która potem cala dumna do przedszkola chodzi, rozwijanie pasji i hobby naszych pociech czy wymarzone wakacje z nimi.... lub fiku miku z M raz na jakiś czas w wypasionym miejscu
a taras? luuuuzik wazne ze go wogóle mamy a nie 4m2 w blokach
Aniu rudbekia mi jeszcze kwitnie, jedna z trzech. to tej nie rusze ale te dwie co przysnęły to rusze.
ja niby kupuje nawóz z taniego źrodła od Nikity ale to i tak 60zł worek, potrzebne 2 i to tak co miesiąc...no kosmos jakiś..ale właśnie dzięki tym kosztom M chętniej przystaje na mój projekt z większą ilością rabat musi być tyle trawnika zeby jeden wystarczył
Martuś myślałam ze jesteś... to moze w weekend uda się zajrzeć?
pracy masz pewnie od groma ale tez Ci jej trochę zazdroszczę..ja juz 2 lata siedzę i czuję że kaszka mi szare komórki zabiła! ale juz niebawem...
pozdrawiam i ściskam mocno!
u mnie kominek od szamba z podmurówką ma średnicę 80cm. ja zrozumialam to tak ze te zewnętrzne kantówki robisz dłuższe (oczywisci patrząc z góry są równe ) a wystający kominek chowasz tak jakby w środkowe kantówki które sa krótsze Asiu Rojodziejowa czy moglabyś jesli zagladasz zrobić nam rysunek tej pokrywy tak jakby patrzac od spodu? lepeij bedzie zrozumiana idea Toja i Moniki Jankosiu jeśli zagladasz..i jak myslisz połaczyc te kanówki?śruby?plaskownik?