Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

anna_t 10:17, 20 paź 2016

Mala_Mi napisał(a)

Ja tam sypię polifoskę/azofoskę ze sklepu dla rolników.. i czasami czymś innym..ale wszytko sklep dla rolników, wielkie worki zwane solniakami.. Kosztem jest podlewanie trawnika, nawóz to bułka z masłem..

Typowych kantów mam mało, bo za dużó przy nich roboty.. mam ułożone kostki lub wkopane obrzeża.. Raz -dwa razy do roku przycinam wąsy.. a kanty to trzeba kilka razy do roku.. Widziałam maszynki do robienia kantów.. jak robota sie utrzyma dłużej to sobie kupie..

Aniu rudbekia mi jeszcze kwitnie, jedna z trzech. to tej nie rusze ale te dwie co przysnęły to rusze.
ja niby kupuje nawóz z taniego źrodła od Nikity ale to i tak 60zł worek, potrzebne 2 i to tak co miesiąc...no kosmos jakiś..ale właśnie dzięki tym kosztom M chętniej przystaje na mój projekt z większą ilością rabat musi być tyle trawnika zeby jeden wystarczył
Gardenarium 10:25, 20 paź 2016

Mój grujecznik u góry wywiało gdy wiało, a środek i dół przebarwił się pięknie i mocno pachnie

Może się Wam przyda

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/473-ostatnie-ognie-jesieni-w-ogrodzie

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/329-kolorowe-drzewa-i-krzewy-jesieni

Instagram Ogrodowiska
abiko 10:41, 20 paź 2016

Mala_Mi napisał(a)

Bingo
Najpiękniejszy wybarwienie jesienne..

Bingo.. piękny kolor mam inspirację
O dobrej zmianie, nic.. bo nie wiem gdzie są teraz Ci co głosowali patrząc tylko na moje i ja.. cóż.

Piwonie wypas! nie do wiary, i ta niespodzianka. Oby tak zostało w przyszłości
Ania ściskam mocno, u mnie też ledwo ledwo, ale jak mawia Moja kole zanka 'trzeba pchać do przodu' Ucz się ang!
Piotr_ 20:29, 20 paź 2016

Jesień u cb jak u mnie i ganiasz jak jak brak czasu mam na Ogrodowski ehh.
W ogrodzie nic mam nie zrobione tylko egzotyki schowane reszta czeka aż pan będzie miał trochę czasu narazie na to się nie zapowiada .
Ale oby do wiosny pierwsze zima czyli odpoczynek co się zobaczy.
Idę u cb pospacerować jeszcze i mykam do roboty
kasiek 18:10, 21 paź 2016

Mala_Mi napisał(a)

Rany - fantastyczna ta aleja! Chyba najpiękniejsza jesienia co?
Gosiek33 18:43, 21 paź 2016

to tak w temacie jesiennych przebarwień w ciągu ostatnich 12 lat
Mala_Mi 22:51, 21 paź 2016

Gosiek33 napisał(a)
to tak w temacie jesiennych przebarwień w ciągu ostatnich 12 lat

Wszystko schodzi na psy.. nawet jesień Na razie leje .. od rana. Fotki stare.. '\
Jutro zobaczę co w grodzie, dawno mnie tam nie było..

Mala_Mi 22:53, 21 paź 2016

kasiek napisał(a)

Rany - fantastyczna ta aleja! Chyba najpiękniejsza jesienia co?

Kasiu , fajna jest cały rok.. coś dla ciebie do twoich cienistych zakątków. Lepsza w cieniu niż na słoneczku

Mala_Mi 22:55, 21 paź 2016

Piotr_ napisał(a)
Jesień u cb jak u mnie i ganiasz jak jak brak czasu mam na Ogrodowski ehh.
W ogrodzie nic mam nie zrobione tylko egzotyki schowane reszta czeka aż pan będzie miał trochę czasu narazie na to się nie zapowiada .
Ale oby do wiosny pierwsze zima czyli odpoczynek co się zobaczy.
Idę u cb pospacerować jeszcze i mykam do roboty

Jesteś lepszy bo do mnie zajrzałeś, a ja do ciebie nie .. i nie zjarzę... spadam do spania., kilka nocek mnie wycięło do zera. Praca zmianowa na 3 tury nie dla mnie..

A tu trzeba wydrzeć lotosy
Mala_Mi 23:01, 21 paź 2016

abiko napisał(a)

Bingo.. piękny kolor mam inspirację
O dobrej zmianie, nic.. bo nie wiem gdzie są teraz Ci co głosowali patrząc tylko na moje i ja.. cóż.

Piwonie wypas! nie do wiary, i ta niespodzianka. Oby tak zostało w przyszłości
Ania ściskam mocno, u mnie też ledwo ledwo, ale jak mawia Moja kole zanka 'trzeba pchać do przodu' Ucz się ang!

U nas też kicha, w anglojęzycznych też kicha.. może dobrze, że jestem już stara..
Jak się zajrzało w ten świat bez powrotu.. to nie takie straszne...
Dobrze , że my tu zielonozakręceni ponad podziałami .. pokazujemy, że można żyć jak ludzie Tak normalnie i cieszyć się wszystkim i wspólnie pomartwić się ....

I nasze rh .. co połączyło