Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

wiklasia 21:12, 12 paź 2016

Ej, Ty tam!!!!!!
Nie zasypiać mi tu, przecież Tyś nie niedźwiedź.
anna_t 21:17, 12 paź 2016

widziałaś
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4999-tu-ma-byc-ogrod?page=1212
Makusia 08:05, 13 paź 2016

Joasiu, Aniu- niedoczas u mnie. Okrutnie cierpię, bo wszystko płynie, a ja chyba w miejscu stoję. Wycieczki zawodowe całodzienne mi wpadają jak gruszki (nie ma nic wspólnego z naszą HAnią) do koszyczka, a jak wejdę na minutę na forum, to się załamuję, jak wszystko pędzi...
Nie wiem kiedy ja to nadrobię, i nie wiem, kiedy wreszcie usiądę i znajdę chwilę spokoju, żeby spróbować to wszytko nadrobić

PS. Na brzozową zerknęłam- resume cudowne
AnnaCh 19:27, 14 paź 2016

Żyjesz? Czy już Cię wykończyli? Ja ledwo, ledwo, oby się ten październik skończył, to mi się może troszkę zluzuje
Będziesz w poniedziałek po południu w domu?
Constans 21:20, 14 paź 2016

Makusia napisał(a)
Joasiu, Aniu- niedoczas u mnie. Okrutnie cierpię, bo wszystko płynie, a ja chyba w miejscu stoję. Wycieczki zawodowe całodzienne mi wpadają jak gruszki (nie ma nic wspólnego z naszą HAnią) do koszyczka, a jak wejdę na minutę na forum, to się załamuję, jak wszystko pędzi...
Nie wiem kiedy ja to nadrobię, i nie wiem, kiedy wreszcie usiądę i znajdę chwilę spokoju, żeby spróbować to wszytko nadrobić

PS. Na brzozową zerknęłam- resume cudowne

Martuś, Ty nie stresuj się tak zobacz na mnie - praca i pogoda powstrzymała moje zapędy, chciał nie chciał emocje opadły i na chłodno olśniło mnie Cała zima będzie do nadrabiania
wiklasia 22:55, 17 paź 2016

Macham łapką lewą (bom leworęczna) w Twoją stronę. Żywaś Ty, czy ledwo dychasz?
roma2 08:26, 18 paź 2016

Makusia, melduję, że sytuacja z lekka opanowana. Z lekka, to już dobrze. Teraz siedzę w pracy i odpoczywam, bo zasuwam codziennie trasę Opole-Nysa, Nysa-Opole i padam na twarz. Buziaki.
lindsay80 09:46, 20 paź 2016

A tu cisza nastała, dobrze, że chociaż pogoda marna, to przynajmniej nie jest tak żal, że codzienne obowiązki nie pozwalają na działania w ogrodzie
anna_t 09:55, 20 paź 2016

Martuś myślałam ze jesteś... to moze w weekend uda się zajrzeć?
pracy masz pewnie od groma ale tez Ci jej trochę zazdroszczę..ja juz 2 lata siedzę i czuję że kaszka mi szare komórki zabiła! ale juz niebawem...
pozdrawiam i ściskam mocno!
Makusia 10:56, 20 paź 2016

Aniu Wichrzycielko, Aniu z Motyką, Joasiu, Romo, Edytko i Pergolowa Aniu

Dziękuję Wam, za troskę- przynajmniej wiem, że ktoś by zareagował przy dłuższej nieobecności na forum, gdybym trupem padła gdzieś w ogrodzie, to jest szansą, że przed wiosną udałoby się zwłoki odnaleźć

A tak na poważnie- pożalić się muszę- w pracy...hmmm..oglądnie powiem, że pracuję bardzo sporo i zaczynam lewitować powoli...w domu...hmmm..oględnie powiem, że się pojawiam...Dziecko me...oględnie powiem, że na szczęście nie urosło zbyt dużo, od kiedy widziałam Je po raz ostatni, ale zauważyłam jakiegoś mleczaka w "pudełeczku na mleczaka"- rano potwierdziło się, że to Jego

M a s a k r a !