Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 08:36, 20 paź 2016

jankosia napisał(a)
Nic ci nie zdradzę bo sama nie wiem czy to się uda. Jak będzie wyglądało źle to mam prze chla pa ne

No to choć podaj jakie rośliny posadziłaś... ja zbieram na moją preriową powoli pomysły i trawy, rozplenice mam w ilości 16 szt, rozchodniki się mnożą I nad resztą myślę... chyba molinie skyracer lub KF bym chciała dodać...
Kurna całą zimę będę modzić
margaretka3 09:36, 20 paź 2016

Wycieczka super, fajnie, że umiecie sie tak zmobilizować, żeby oderwać od szarej codzinności.
Ja też kupiłam klonika. Strzępiastokorego. Cudny jest, choć maleńki. Ale nie wiem, gdzie go posadzić. Na rabacie, czy może wyeksponować jako solitiera? Tylko jako solitiera to teraz go dzieci zadepczą, bo na bank go nie będą zuważać Ale klonik piękny. Piekny.
Pluszakowa 09:57, 20 paź 2016

Wpadam po dłuższej przerwie i co widzę piękne trawy, iluminacje i generalnie na bogato basen w salonie
Makao_J 10:54, 20 paź 2016

Katedry jak zobaczyłam to aż się uśmiechnęłam. Syn właśnie przerabia średniowiecze z historii więc z łatwością rozpoznałam styl romański po małych oknach i grubych ścianach. Ta druga to już pod gotycki podchodzi bo ma witraże w oknach.

Klony obłędne. Uwielbiam te drzewa. Gdyby niesprzyjające warunki dla nich w moim ogrodzie się zmieniły to posadziłabym ich sporo.
AgataP 11:10, 20 paź 2016

margaretka3 napisał(a)
Wycieczka super, fajnie, że umiecie sie tak zmobilizować, żeby oderwać od szarej codzinności.
Ja też kupiłam klonika. Strzępiastokorego. Cudny jest, choć maleńki. Ale nie wiem, gdzie go posadzić. Na rabacie, czy może wyeksponować jako solitiera? Tylko jako solitiera to teraz go dzieci zadepczą, bo na bank go nie będą zuważać Ale klonik piękny. Piekny.

Małgosia wycieczki były z PTTK więc nic nie musieliśmy organizować, wszystko za nas zrobiono - my tylko zwiedzaliśmy. Ma to o tyle dobre strony, że nie myślisz - jak dojechać, gdzie zaparkować, gdzie zjeść, jaki nocleg, a że przewodnik będzie zajęty i trzeba czekać na innego... normalnie wszystko podane na tacy - dojazd, zwiedzanie, wyżywienie i nocleg
Było super, w przyszłym roku też na jakieś się wybierzemy.

A zdjęcie klonikowi swojemu zrobiłam, zaraz wstawię zdjęcie
AgataP 11:11, 20 paź 2016

Pluszakowa napisał(a)
Wpadam po dłuższej przerwie i co widzę piękne trawy, iluminacje i generalnie na bogato basen w salonie

Cześć Pluszakowa, u mnie zwolnienie tempa przez pogodę, normalnie nic się nie da zrobić.
Dziś wyszłam jak jeszcze nie padało no i w trakcie roboty zaczęło siąpić, a potem upierdliwie padać...
Ale posadziłam maliny i dosadziłam graby w żywopłocie.
Reszta niestety czeka na kolejny moment jak się wyrwę z domu
AgataP 11:13, 20 paź 2016

Makao_J napisał(a)
Katedry jak zobaczyłam to aż się uśmiechnęłam. Syn właśnie przerabia średniowiecze z historii więc z łatwością rozpoznałam styl romański po małych oknach i grubych ścianach. Ta druga to już pod gotycki podchodzi bo ma witraże w oknach.

Klony obłędne. Uwielbiam te drzewa. Gdyby niesprzyjające warunki dla nich w moim ogrodzie się zmieniły to posadziłabym ich sporo.

Ania wszystko to Krzyżackie zamki U mnie młody jeszcze za młody na dłuższe zwiedzanie, ale Malbork na pewno by zdołał obejść, bo na prawdę zachwyca.
Potem to by było już marudzenie, że nogi bolą... na bank
AgataP 11:15, 20 paź 2016

Mój klonik koreański. Na razie czeka sobie pod domem

ren133 11:19, 20 paź 2016

jankosia napisał(a)
Nic ci nie zdradzę bo sama nie wiem czy to się uda. Jak będzie wyglądało źle to mam prze chla pa ne

kupiłaś montany?)))
anna_t 11:20, 20 paź 2016

sliczny!!!!
gdzie go planujesz?
słuchaj pod maliny to kwaśne czy zasadowe robić?