Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Ogród profanki 22:30, 14 sie 2011

Do góry
Projekt działki się robi Zagoniłam męza do naryowania go w autocadzie.
Dziekuję bardzo za tak szybki odzew w moim temacie

Hanko_andrus - nie jestem w domu na etacie jestem dośc aktywna zawodowo. Nick jest raczej zartem. Mam dość duzy dystans do swojej osoby i...chwilowe marzenie o byciu zwykła kura domowa, bez tego pośpiechu codziennego zycia

Od sasiada zamierzam się oddzielić murem. Chocby dlatego by zminimalizować maksymalnie dochodzace z tamtąd odgłosy, nie widzieć ich, nie czuć. Dość mocno wdali nam sie w kośc.
Jestem na tyle zdesperowana by postawic go na własny koszt na własnej malutkiej działce.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 19:59, 12 sie 2011

Do góry
Jeeeejjj, te zdjęcia mogę ogladać godzinami - są aż nierealne Danusiu!! I postanowiłam coś - ponieważ mój ogród jest mały, a ja chciałam zmieścić w nim tyyyle różnych kwiatów to jednak uspokajam się i będę miała mało, ale piękne - może za nascie lat i ja pochwalę się takimi obrazkami jak z katalogu??

A tymczasem rozkochana w hortensjach jeszcze raz bardzo ale to bardzo poproszę o radę - wkleiłam kolejny projekt na moim wątku i nie wiem czy może zostac w obecnej postaci, podpowiesz??
Od planów do... spełnienia marzeń 10:40, 12 sie 2011

Do góry
Duża działeczka więc nie powinno być problemu.. w jednej części zawsze można coś zacząć Ja jestem na podobnym etapie, ale domek pewnie stanie później.. póki co "robi się" projekt. Witamy serdecznie i czekamy na zdjęcia
Raczkujący ogród Iwony 22:05, 11 sie 2011

Do góry
Bluszcz tak na początku kapryśnie rośnie więc się nie martw daj mu jeszcze rok i zobaczysz jak zacznie
szaleć jak się już na dobre zadomowi Świetny ten projekt który pokazałaś. Będą piękne widoki z okna
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 17:41, 11 sie 2011

Do góry
Moje młode bukszpany na razie są ok, ale chorują mi Limelight i też złapałam strasznego doła Danusiu (i inni doświadczeni), jeżeli możesz zerknij do mojego ogródka, zrobiłam projekt rabaty wzdłuż muru i potrzebuję opinii.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 16:41, 11 sie 2011

Do góry
Danusiu, bardzo potrzebuję rady - możesz zerknąć u mnie na 94 stronie na projekt rabaty hortensjowej i powiedzieć co posadzić między ciurkadełkiem a miskantem karlowym?

Był pomysł, żeby klon Shirasawy, ale będzie chyba zbyt blisko sciany
Raczkujący ogród Iwony 16:27, 11 sie 2011

Do góry
Iwonko - bardzo podoba mi się projekt - tylko ja zamiast niebieskich kwiatow dałabym chyba białe
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 13:50, 11 sie 2011

Do góry
Ana, wielkie dzięki. Projekt poprawiony i wklejony.
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 10:21, 11 sie 2011

Do góry
Aniu, a ja mam pytanie z innej beczki. Jak to robisz, że nazwy roślin w Twoich projektach są czytelne, tzn.odpowiednio duże? Zrobiłam sobie projekt i nic nie widać co napisałam, jak powiększa się czcionkę?
Mój mały raj na ziemi :) 08:51, 11 sie 2011

Do góry
taaaak..... ale jechałam z córeczką swojej koleżanki, bo ją na wakacje zabrałam i się bardzo spieszyłam aby ją na czas odstawić.... następnym razem Cię odwiedzę ! tym razem zabawiłam długo w Bydgoszczy , bo siostra remont robi kuchni i miała milion pytań, a ja projekt robiłam.... nie gniewasz się Joanko?
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 22:13, 10 sie 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

A może dasz tu brzozę brodawkowatą youngii - ładnie by falowała razem z miskantami....

ale ona chyba nie może być tak blisko ściany?...no i liście....

W międzyczasie powstał "projekt" rabaty , ale czuję, że to jeszcze nie to

Miedzy zawciągiem a liliowcem posadziłabym jeszcze cebulki żółtych narcyzów i krokusów, żeby już wiosną było na czym oko zawiesić
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 20:11, 10 sie 2011

Do góry
Ana napisał(a)
zrobiłam tak na szybko kolejny projekt hortensjowej rabaty, co o nim sądzicie? i co dać jeszcze międzo klonem a miskantem?

Potrzeba tu jakiegoś dość wysokiego i mocno zielonego punktu według mnie - może rododendron - albo jakiś świerk serbski lub stożek z cisa?
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 19:40, 10 sie 2011

Do góry
zrobiłam tak na szybko kolejny projekt hortensjowej rabaty, co o nim sądzicie? i co dać jeszcze międzo klonem a miskantem?

Ogród Leny. 13:16, 10 sie 2011

Do góry
Z przyjemnością odkryłam Twój ogród.Wszystko mi się podoba ale dziękuję też za te pierwsze zdjęcia z przed kilku lat.Napawają nadzieją, że i mój ogród kiedyś zachwyci...
Grill będzie pokazany mężowi.Co prawda twierdzi,że gotowy projekt naszego nosi w głowie ale inspiracji nigdy nie za dużo.
Przedogródek - tragedia - pomocy :) 13:51, 09 sie 2011

Do góry
Piękny projekt, zazdraszczam trochę
Ogrody angielskie różne pomysły 12:51, 07 sie 2011

Do góry
Kilka dni temu przeforsowałam u klientów, na działce przy pięknym domu w stylu polskiego dworu, warzywniak. Będzie oddzielnym "pokojem ogrodowym": oddzieli go od reszty robiona na zamówienie pergola której jedna strona będzie osadzona w szpalerze z żywopłotu, a na jej środku będą wmontowane zabytkowe drewniane drzwi - warzywniak będzie tajemniczym ogrodem Pani Domu. Jak już projekt się ziści dołączę fotki.
Ogród zmyślony 17:25, 06 sie 2011

Do góry
No proszę, tyle co powstał projekt i już rabatka gotowa. Ładnie to wyszło. Zazdroszczę Wam dobrze zaopatrzonych sklepów, można dostać to, co się zaplanuje.
Próby ogrodowe 23:14, 05 sie 2011

Do góry
zielona11 napisał(a)

Bardzo czytelny projekt, podoba mi się
Mój mały raj na ziemi :) 20:43, 05 sie 2011

Do góry
anula_wn napisał(a)
aaaa, nie uważacie, że będzie za dużo żwirku? moze lepiej całość na korze zrobić ?

JA bym dał też korę. Jednak koło hakuro nie dawałbym wielkiego drzewa - bo to bliziutko domu, a poza tym róże potrzebują go wiele.

Ale projekt fajny

Mam nadzieję, że u mnie będzie padać jak jutro skoszę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 10:39, 05 sie 2011

Do góry
Pewnie realizuje jakiś nowy ,ciekawy projekt-a my czekamy na relację
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies