Witam Dziewczyny !!!
Nino- Twoje inspiracje sa super ta róża z granatem cudnie sie prezentuje musze tez pomyślec o tle dla moich róż
Joasiu lilie mam u siebie 2 rok , bardzo sie cieszyłam ,ze przezimowały mam miejsce na jeszcze 1 kolor
Sylwio oczywiście postaram sie zebrac nasionka ,ja tego nigdy nie robiłam mam nadzieje ,że sie uda ,
Joanno Hortensje mam u siebie 1 raz na wiosne kupiłam 4 krzaczki i już jestem bardzo zadowolona jak widze pączki malutkie , co racja to racja jak będe obcinac to galązki dam do wody , a dokupie sobie jakies 2 rodzaje bo miejsca nie mam za dużo
Mirka Twoje różyczki i doświadczenie to mistrzostwo ja sie dopiero uczę róż , i ogrodu
to wszystko w ogrodzie robie sama ,syn mi tez powywoził trawe którą zdjęłam , mój M nie lubi kopać w ogrodzie ale jak trzeba by było czego nie dałabym rady sama to pomoże , ale rabatki i obrzeża sama robiłam , zrobiłam z kostki brukowej tej zwykłej prostej ,
ciesze sie ,że zamknęłam rabatki narazie tak a potem pewnie dołożę od strony trawy coś ,żeby kosic kosiarka no i fajnie to wygląda takie wieksze obrzeze