Sebuś, jeżówek nigdy dość Tyle, że ja te pełne jednak wolę. Właśnie wczoraj udało mi się i Łukasz mi dwie kupił. Muszę po drugiej stronie pagody dosadzić, bo mi się miejsce zrobiło W przyszłym roku też je planuję dosadzić. Mój młody żywopłocik buksikowy też choruje bardzo. Tydzień temu Signum pryskałam, powtórzę pod koniec sierpnia. Mam nadzieję, że uratuję...tam mam 300 sadzonek...ten na salonowej też przechodził grzyba w zeszłym roku i Signum cuda zdziałało. Teraz już rośnie jak na drożdżach Bardzo udane masz połączenie starca z begonią. Podoba mi się!
Pięknie zestawiasz rośliny na rabatach i w donicach.
Tobie też- zawsze i wszędzie A oferta nie do odrzucenia! Pewnie pierwsze co, to wyrwałbyś te chwasty co poprzerastały płyty Wstydzę się.
Zdjęcie nie mi dedykowane - ale chciałbym zostać burdel-tatą w Twoim bum bum
A ze mną na pocieszenie?
napiłabym się z Tobą kawy a Ciebie nie ma
Szaleją te hortensje u Ciebie Jak zobaczyłem Zabrze to od razu pomyślałem o Was... Dobrze, że nic się nie stało
Ewa - gigant pracy jesteś
Leje? Coś Ty - 40 stopni w cieniu Uciekłaś przed WYD?
Dokładnie ta , a własciwie te dwie Sebek ludzie z wysokim poziomem kontaktów interpersonalnych bardzo pożądani w służbach
Serio to dokładnie ta? Ja to w wywiadzie może pracy poszukam - albo innej inkwizycji