Wzgórze chaosu
10:55, 29 sie 2021
Dziękuję Wacław, też mnie cieszy ta rabata zważywszy na to, że kompletnie nie miałam na nią pomysłu. Nie licząc hortensji u podstawy, rozebrania domku dzieci i przemalowania drewutni 
Szybkie porównanie, 2020 kontra 2021
Jeżówka Roho faktycznie ma moc
Kwietnie już tak długo, teraz robi się nieco ciemniejsza, ale nadal nie usycha. To jeden z takich zakupów w ciemno, który jest bardzo, bardzo udany
Nie wiem, jaki jest sekret tego, że jeżówki tak dobrze sobie u mnie radzą. Ten rok jest mokry, ale szczęśliwie nie wygniwają. Z wiosną ślimaki próbowały trochę je podjadać, ale raz sypnęłam granulki i dały sobie spokój.
U mnie jest dużo gliny, lekko ją rozluźniam. Może to im służy. I stanowisko, słoneczne, z lekkim cieniem. Na górce, bez zastoin wody. Ale mokre, bo podlewa z nieba co chwila

Szybkie porównanie, 2020 kontra 2021

Jeżówka Roho faktycznie ma moc

Nie wiem, jaki jest sekret tego, że jeżówki tak dobrze sobie u mnie radzą. Ten rok jest mokry, ale szczęśliwie nie wygniwają. Z wiosną ślimaki próbowały trochę je podjadać, ale raz sypnęłam granulki i dały sobie spokój.
U mnie jest dużo gliny, lekko ją rozluźniam. Może to im służy. I stanowisko, słoneczne, z lekkim cieniem. Na górce, bez zastoin wody. Ale mokre, bo podlewa z nieba co chwila