Jak pewnie zauważyliście - zmienił się tytuł mojego wątku
W końcu dotarł mój „kwietniczek”
Całe moje życie związane jest z muzyką i wymarzyłam sobie taki „malutki” akcencik.
Na razie tylko mała zapowiedź jeszcze bez kwiatów.
To ujęcie ciekawe, chyba rzadko pokazujesz, albo ja za rzadko bywam bo mi umknęło. Ujęcia ogrodu z góry to byłoby bardzo ciekawe. Widać po planie ile pracy wykonałaś żeby ogród nabrał takiej tajemniczości.
Zdjęcia wiąza JH uświadomiły mi że odrobinę za blisko krawędzi rabaty go posadziłam. Muszę w przyszłym sezonie go jednak przesadzić. Teraz już nie ruszam bo jakoś słabo zniósł to sadzenie i zrzucił stare listki. Może przesadziłam z dokarmieniem na start.
Podsumowując, u ciebie jak zwykle bardzo przyjemnie się spaceruje
Danusiu sama jestem zaskoczona ta dorośnięcia.
Wsadzalam gdzie się dało i muszę przesadzić bo wzrostowo nie są dobrze posadzone.
Wszystko tak się rozbijało, że przejść nie można. Komary dalej tną kiedy przestaną.
Mam też duży urodzaj cukinii i dyni. Cukiniami obdzielam wszystkich, eM może jeść pod każdą postacią a ja mam wymioty jak ja widzę.bo muszę z nią robić. Dwie duże siatki przywiozłam. Grzybów nie ma ciekawe ciepło i mokro powinny być.
Byłam na działce. Wszystko przez te 2 tygodnie podrosło. Lilie wysokie się połamały. Podobno bardzo padało zresztą widać po wypełnionych studniach i suchych oczkach po brzegi.
Chwasty podrosły i nowe też są. Jak nie będzie padać to trzeba usunąć
Trawy Mirki najpierw było łyso posadziłam aksamitki teraz za gesto