Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:00, 26 maj 2014

Do góry
ilość zielonego imponująca
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:57, 26 maj 2014

Do góry
Ania normalnie czytasz w myślach. Tak sobie chciałam prosić Cię o zdjęcie Twojego Alfreda bo nie wiedziałam gdzie go masz, a ten u Bogdzi faktycznie olbrzym. Jestem przytłoczona wielkością rh bo teraz kminie GDZIE ja posadzić mam te rh by im dobrze było... łolaboga.... bo tam gdzie chciałam to co najwyżej dwa lub trzy wlizo. No nic posadzę a potem będę przesadzać chyba... Z reszto Bożenka tak komuś mówiła...
Zapomniałam powiedzieć, że przywiozłam sękacze i nie wiem czy jadłaś...
Trochę zmartwiłam się jak powiedziałaś że nikt nie przygarnął Twojej roślinki bo ja postawiłam dwa kartony siewek i nie wiem czy ktoś wziął czy nie...
Roztoczańskie klimaty 08:38, 26 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ja bym posadziła trawy i szałwie plamami widzę, że tak jak ja posadziłaś vertigo w donice

Ooo a ja u Ciebie nie widziałam lecę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 00:36, 26 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a te rojniki w tych kartonach które przytargałeś do Bożenki były cudne, aż jestem ciekawa kto się nimi poczęstował

Ja nie....mnie umknęło............widziałam je a potem jakoś szybko, szybko......i odjechałysmy.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 23:53, 25 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Małgosiu fajnie było Cię spotkać żal było wyjeżdżać bo atmosfera była szampańska i bez bąmbelków czuło się upojenie przed wyjazdem przytargałam dwa kartoniki siewek, nie widziałam Cię i nie wiem czy się poczęstowałaś werbenką lub innym zielskiem? A przecież sobie zaklepałaś Jeśli nie to obiecuję, że jak podrosną te które pozostały to ukopie i wyślę
Powiedziałaś baaaardzo mądre słowa, z którym absolutnie się zgadzam. Ja NIGDY nie narzekam bo nawet sobie nie wyobrażam życia bez Niego...

Dzięki! Ana za to co piszesz, ale taka jest prawda...............
Wracając do tych milszych spraw - dziekuje dostałam werbeny troche,pewnie to była twoja ale też i Mariolka - Pani Przyroda dała nam sporo i Ania - Mała Mi tez przywiozła więc juz nie wiem czyja była czyja w każdym razie ja swój zapas sadzonek werbeny mam
Za dobre chęci i roslinki nie dziękuję...........taki zabobon podobno, nie wolno dziekowac żeby dobrze rosły
Szmaragdowy Zakątek 23:16, 25 maj 2014

Do góry
ana_art - właśnie Aniu nie mogłam sobie przypomnieć, komu błysnęłam tak inteligentną odpowiedzą....Od tego się zaczęło, potem było jeszcze…
-gdzie jesteś?
-no przy rododendronie

malgorzata_s... - Gosiu...dla ciebie wszystko...fotka z podpisem wklejona.

regli - Reniu, ależ nic prostszego...bierz Rzecznika i będziemy się z nim wszystkie integrować.... sprawę masz załatwioną na 100% i to "od ręki"

Mala_Mi - cieszę się, że się do czegoś przydałam...żeby wszystkich zdekonspirować też musiałam zasięgnąć "języka"...

Anita1978 - Anitko podkreśl czerwonym, grubym mazakiem...???

Rench - Dzięki Renatko za fotki...jakoś nie wiedzieć czemu... mało mnie jest na moich zdjęciach...???

Roztoczańskie klimaty 23:03, 25 maj 2014

Do góry
ja bym posadziła trawy i szałwie plamami widzę, że tak jak ja posadziłaś vertigo w donice
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:02, 25 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a te rojniki w tych kartonach które przytargałeś do Bożenki były cudne, aż jestem ciekawa kto się nimi poczęstował

Aniu
między innymi ja ...zabrałam 3 sztuki...

Łukasz miło było poznać Cię na żywo

zaglądam tu czasem ...do Twojego ogródka ...

dla Ciebie mój gigancik ...

Szmaragdowy Zakątek 18:40, 25 maj 2014

Do góry
No fiesz przecież ja pytałam co to a Ty mowiłaś Rododendron
Szmaragdowy Zakątek 18:19, 25 maj 2014

Do góry
regli – Renatko, to literówka, ale ta jeżyna naprawdę jest bezkońcowa…rozrasta się w nieskończoność. Widziałam u Caroli… istny busz jeżynowy.

ana_art – ja…do identyfikacji roślin…coś Ty, przecież ja zielona jestem !!!

Margarete, Krys – fajnie było znowu się spotkać. Dobrze, że mieszkamy tak blisko…28 czerwca u mnie!!!!

hanka_andrus, Sebek – lekki niedosyt zdjęciowy ??? Bardzo dużo zdjęć wkleiła Mala_Mi w wątku Bogdzi – zapraszam na fotorelację

Luki, eliza3 – super, że mogłam Was poznać, mam nadzieję, że jeszcze nie jedna będzie okazja do spotkań.

Ania_ogrodni… - Aniu, na klejnym spotkaniu sama nacykasz takie zdjęcia.

popcarol napisał(a)
Magda, pojechalas? Jak nie, przyjezdzaj, mam z 7 metrowych trzmielin - ukorzenionych galézi dla Ciebie.
buziaki!

popcarol - już jadę do ciebie!!!

motylla – Małgoś, miło mi cię gościć w moim „szmaragdowym”, zapraszam częściej

Mala_Mi – Aniu, wspaniale, że mogłyśmy się poznać. Dzięki za zdjęcie…to gdzie się teraz spotykamy…pod bukszpanem u Danusi…

Urszulla – nie przejmuj się Uleńko, jak też niektóre osoby kojarzyłam z opóźnieniem. Kasię z Zielonej Góry „załapałam” dopiero po godzinie…chyba za dużo wrażeń !!!
Fajnie było cię poznać. Fotki obiecuję wrzucić wieczorkiem.
Już nie działka - już ogród (u Topoli) 17:27, 25 maj 2014

Do góry
cześć, trafiłam do Ciebie przez przypadek szukałam informacji o pęcherznicy. Proszę powiedz mi jak nazywa się ta którą masz w żywopłocie i w jakich odległościach ją sadziłeś.

Opuchlaki 16:59, 25 maj 2014

Do góry
Kasia muszę dopytać bo ja blooondynka jestem. płyn na wszawice zmieszać z gorczycą (w całości?) i podlewać ogród? w jakim stężeniu ten odwszawiacz i jak często to stosować? Wiesz ja potrzebuje takiej instrukcji, co i jak
Rododendronowy ogród II. 13:16, 25 maj 2014

Do góry
Iza uwierz żadna fotka nie oddaje uroku tego ogrodu... stojąc wśród tych gigantów czujesz się jak Alicja w krainie czarów, taka tycia...aż nie sposób uwierzyć że to prawdziwe miejsce stworzone rękoma TYCH ludzie niezwykle skromnych, ciepłych i otwartych.
Wiedziałam, że będę krótko więc musiałam szybko chłonąć ten czar, a trudne to było, chodząc zbierając szczękę z alejek i jednocześnie z wyciągniętą ręka i pytaniem 'co to?'
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:55, 25 maj 2014

Do góry
a ja ostatnio rozmawiałam z Panem w ogrodniczym i mówił że swojego buka potrafi pryskać na zdobniczkę kilka razy w sezonie i że strasznie trudno jej się pozbyć... czym mnie skutecznie zniechęcił bo buka...
Rododendronowy ogród II. 12:13, 25 maj 2014

Do góry
Goście, goście jadą.... pół spotkania to się witanie i żegnanie
Rench, Ana_art, Popcarol, Agata z cyferkami

3 gracje w pachnących wiankach..... ależ pachniało... z 20 metrów był zapach Ewa, Ania , Sylwia

I Bogdzia a Anią "kuleczką"

I jedyny rodzynek czyli Łukasz..... bo reszta Panów to Panowie kierowcy..lub towarzyszący... Łukasz brawo, że wytrzymałeś z taką bandą rozgadanych kobiet... szacun..

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:32, 25 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Anitko ja lubię zaglądać nie dość, że można oczy nacieszyć to jeszcze i bratnią duszę dobrze się czyta. Nas też jest dwie

Dziękuję kolejna siostrzana duszyczko
Lecę w kulki... 10:15, 25 maj 2014

Do góry
Aniu dziękuję, fajnie był Cie poznać i porozmawiać liczę, że kiedyś jeszcze będzie nam dane spotkanie... Zapomniałam Ci powiedzieć że 'ukradłam' od ciebie 'deskę z różą i słowami' podarowałam ją komuś kto jej kiedyś potrzebował...
Fajnie, że w takim małym ciele kryje się taka WIELKA OSOBA
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:04, 25 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Miło się ogląda fotki. Pokaż proszę rodki od Bogdzi.
później zrobię Bożenka kupiła śliczniutkie roślinki, mam nadzieję, ze będzie im u mnie dobrze. Jutro muszę kupić kwaśną ziemie dla nich i posadzę. Wczoraj jak wróciłam szybciutko je wystawiliśmy z samochodu, podlaliśmy i śmignęliśmy do Mamy na imieninki, troszkę się spóźniając przy okazji
Ogród cioci 09:59, 25 maj 2014

Do góry
Ciotka, kobieto o płomiennych włosach i równie energetycznym usposobieniu, miło Cie było poznać w realu. Fajne są takie spotkania bo później bardziej się 'czuje' ludzi
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:39, 25 maj 2014

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies