Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

tabliczkazna... 10:45, 25 maj 2014

Luki napisał(a)

Marto zaraz zobacze co się tam dzieje a z cieprliwością to u mnie bardzo różnie
Tak tylko zapytam dlaczego Roj bo chyba czegoś nie znam lub nie oglądałem?

No jako, ze masz dwie specjalizacje - Roj od rojnikow
Krys 11:26, 25 maj 2014

Łukasz fajny z Ciebie chłopak szkoda,że moja córka ma chłopaka
Ewa 18:58, 25 maj 2014

Łukasz robisz piękne zdjęcia , tu uchwyciłam Cie jak odpoczywasz

malgorzata_s... 20:01, 25 maj 2014

Luki do trzech razy sztuka i się udało Wszyscy ci tutaj piszą że fantastyczny jesteś a ja dodam jeszcze że niezwykły Rozmawia się z tobą cudownie i mam nadzieję że znów się spotkamy i pogadamy Nie przejmuj się tym co my baby gadamy i że każda chce cię sfatać, to z sympatii wielkiej Ty nie robiłeś sobie fotek więc zostawiam na pamiątkę
Ivvvona 21:18, 25 maj 2014

Wiaj ponownie. Obejrzałam sobie Twój ogród i żałuję, że dopiero teraz tu dotarłam. Twoje kolekcje żurawek i liliowców są zachwycające. Widzę że i ty zacząłeś radykalne zmiany na rabatach, ale to naturalna kolej rzeczy. Teraz jest o niebo lepiej. Będę zaglądać bo bardzo ciekawie piszesz i masz sporą wiedzę ogrodniczą, a przecież wszyscy się tu nawzajem uczymy. Gratuluję ogrodu i pozdrawiam
Luki 21:47, 25 maj 2014

Iwono bardzo dziękuje, mnie również było bardzo miło poznać i chociaż chwilke porozmawiać.

Aniukilka osób się skusiło tyle widziałem, ile się rozeszło to nie wiem, mam nadzieję, że będą rosły i cieszyć

Marzenko takich ciotek to mogę mieć mnóstwo na nadmiar nie mam zamiaru narzekąć
Dużo zdjęć u Bogdzi w wątku, u mnie też kilka będzie.

Martonie wpadłem na to

Krysiu dziękuje, mnie również było bardzo miło poznać. Ile to... jeden dzień i już trzy teściowe

Ewo ja poznałem Ciebie od razu, ale w Twoim wątku nie pisałem... ja to jednak troszke nieśmiały jestem, ale następnym razem z miłą chęcią porozmawiam. Za zdjęcia dziękuje... na tym drugim złapało mnie jakieś skrzywienie szczęki

Gosiu ja również cieszę się, że w końcu się poznaliśmy no i troszke porozmawialiśmy. Bardzo dziękuje za te miłe słowa, a sfataniem to ja się nie przejmuje przecież
Na spotkanie to ja mam pomysł i to bardzo bliski w czasie...
No i jeszcze za zdjęcia dziękuje.

Iwonko jeszcze raz dziękuje za miłe słowa. Ja twój wątek odwiedzałęm na samym początku gdy go założyłaś, ale jakoś nie zostawiłęm śladu, na pweno teraz odwiedze i będę śledził
Luki 22:14, 25 maj 2014

Dziękuje wszystkim za cudowny dzień spędzony w NIEBIAŃSKIM miejscu. Po prawie rocznej obecności na ogrodowisku mogłem w końcu poznać wiele osób na żywo. Przepraszam, że mało gadatliwy byłem, ale należę do tych nieśmiałych osób i troszkę mnie to wszystko przerosło
Mimo wszystko troszke porozmawiałem, troszke posłuchałem i świetnie spędziłem czas.
Zostawiam jeden z wielu widoków, których nie zapomne, resztę wrzucę w tym tygodniu.

Wszytkich muszę odwiedzić, ale musze przeprosić bo będę to robił na raty... takich zaległości na studiach jeszcze nie miałem, więc muszę troszke więcej czasu temu poświęcić, aby nie narobić sobie problemów Musze również ograniczyć prace ogrodowe w tym tygodniu do podlewania i skoszenia trawnika.
Pozdrawiam wszystkich.
Nikita 22:54, 25 maj 2014

Łukasz, następnym razem (bo następny raz będzie na pewno!!!) pogadamy sobie do woli...wczoraj jakoś tak się nie złożyło...tylko chwilkę o rojnikach...Ale jeszcze nadrobimy...!!!
Zostawiam kilka fotek i pozdrawiam cieplutko

agata19762 23:02, 25 maj 2014

ana_art napisał(a)
a te rojniki w tych kartonach które przytargałeś do Bożenki były cudne, aż jestem ciekawa kto się nimi poczęstował

Aniu
między innymi ja ...zabrałam 3 sztuki...

Łukasz miło było poznać Cię na żywo

zaglądam tu czasem ...do Twojego ogródka ...

dla Ciebie mój gigancik ...

Kasiek 23:06, 25 maj 2014

I ja przyszlam pochwalic piekne zdjecia, Lukasz, cudownie pokazujesz piekno roslin
p.s fajny, mlody czlek z Ciebie Nie dorastaj za szybko i nie zepsuj sie nam