Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Margarete 00:36, 26 maj 2014

ana_art napisał(a)
a te rojniki w tych kartonach które przytargałeś do Bożenki były cudne, aż jestem ciekawa kto się nimi poczęstował

Ja nie....mnie umknęło............widziałam je a potem jakoś szybko, szybko......i odjechałysmy.
barbara_kraj... 01:38, 26 maj 2014

Łukaszu, i ja Ci coś dorzucę

iwonaal 09:58, 26 maj 2014

Jesteś super chłopak. Nie będę Cię swatać, bo mam dwóch synów, ha, ha
Bogdzia 14:53, 26 maj 2014

Łukasz wybacz że dopiero teraz Ci dziekuje za przyjazd ale obowiazki rodzinne nie pozwoliły mi wczesniej . Przeczytałam co u mnie pisałeś i faktycznie zaprosiłam Cię do siebie niemal rok temu bo juz w czerwcu. A Ty tak długo namyślałes sie czy przyjechac. Jak juz byłes zaproszony to tylko trzeba było o adres wołac i przyjeżdzac. Miło było Cie poznac i choc na rozmowę nie było zbyt dużo czasu to przecież będą nastepne spotkania. Dzięki za przyjazd i cudne roślinki, masz do nich wyjątkową rękę.Powodzenia w uprawie rh, przy tak trosliwej opiece jak Twoja pewnie bedą cudne tylko czy nie ucierpiały w samochodzie bo zar był okropny?
Milka 16:31, 26 maj 2014

Łukasz, super pamiątkowe fotki, ale mieliście odlotową sobotę
anna_g 16:36, 26 maj 2014

I u Ciebie spotkaniowo Luki Nie dziwię się to musiało być fantastyczne przeżycie Fajne masz fotki z kobitkami A ja sobie w sobotę kupiłam pierwsze w życiu rojniczki - całe 2 Pozdrówka
zawitka 17:06, 26 maj 2014

Lukasz zdjęcia obejrzałam z tyloma kobitkami .Rojniki cudowne ułozone kolorami a żurawki och !

Ja swoje rozsadzam mam kłopot bo mi trochę się przyparzyły na słońcu ale przesadzę je to odżyją Pozdrawiam deszczowo
Mala_Mi 17:53, 26 maj 2014

Ile to... jeden dzień i już trzy teściowe

Łukasz.... widzę w tobie dobry potencjał na kompana nie tylko do gadania o roślinkach.. dowcip masz niezły
Robisz piękne fotki..
A ze stadem cioć i z jedną przybraną siostrą (oczywiście ta przybrana to ja... bo ja za młoda na ciocię ) powoli się oswoisz..... byle tylko nie zamęczyły Cię gadaniem o chorobach

A Twoje rojniki już posadzone... a dziewczyny mi płakały cała drogę, że szkoda, że nie chapnęły więcej.. a Agata była gotowa zakosić wszystkie, tylko nie wypadało.. no i miejsca brak.... ale była gotowa wieźć je 5 godzin na kolanach... i tak sobie Ciebie i twoje rojniki wspominałyśmy....

Super że się odważyłeś przyjechać i te stado kapeluszy Cię nie zniechęciło do kolejnego spotkania.. musisz koniecznie poznać Sebka..... będzie Was dwóch i dacie radę zrobić odpór swataniu... a ja stanę murem przy was i będę bronić.. bo Sebka też bardzo lubię Zajefajnie obcuje sie z młodymi ludźmi, którzy są pełni kultury, są inteligentni i maja pasje

Anita1978 18:24, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Łukasz.... widzę w tobie dobry potencjał na kompana nie tylko do gadania o roślinkach.. dowcip masz niezły
Robisz piękne fotki..
A ze stadem cioć i z jedną przybraną siostrą (oczywiście ta przybrana to ja... bo ja za młoda na ciocię ) powoli się oswoisz..... byle tylko nie zamęczyły Cię gadaniem o chorobach

A Twoje rojniki już posadzone... a dziewczyny mi płakały cała drogę, że szkoda, że nie chapnęły więcej.. a Agata była gotowa zakosić wszystkie, tylko nie wypadało.. no i miejsca brak.... ale była gotowa wieźć je 5 godzin na kolanach... i tak sobie Ciebie i twoje rojniki wspominałyśmy....

Super że się odważyłeś przyjechać i te stado kapeluszy Cię nie zniechęciło do kolejnego spotkania.. musisz koniecznie poznać Sebka..... będzie Was dwóch i dacie radę zrobić odpór swataniu... a ja stanę murem przy was i będę bronić.. bo Sebka też bardzo lubię Zajefajnie obcuje sie z młodymi ludźmi, którzy są pełni kultury, są inteligentni i maja pasje

Aniu
Powiedziałaś dokładnie to co ja pomyślałam! Jak to było? Niech powie język giętki, co pomyśli głowa? No to wychodzi na ro, ze to ty język jesteś Ania i to giętki
Urszulla 20:03, 26 maj 2014

Wyrażę czyjeś słowa,które już padły że z Sebkiem musicie stworzyć team będzie Ci raźniej i weselej Sebek jest częstym uczestnikiem spotkań, tym razem matura go powstrzymała
W drodze powrotnej z Małgosią Krzysiem widzieliśmy drogowskaz na Kalety i już wiemy z jakiego rejonu dojeżdżasz