Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 12:29, 25 maj 2014

I grupkami

Kasiek 12:33, 25 maj 2014

Piekne spotkanie, cudowne usmiechy ludzi zakochanych w ogrodach...Niesamowici gospodarze...rosliny ktore swoja uroda zachwycaja...Pieknie...
Mala_Mi 12:34, 25 maj 2014

Tyle z mojej strony, bo mnie prześciga Bogdzia za zaśmiecanie wątku.... ale muszę pokazać jeszcze niezliczone miejsca wypoczynku... każdy szukał cienia, dzień upalny... tylko na ławeczce brakło mi Jotki z mężem... Jola myślami byłam z Tobą.

Uwielbiam ten kącik..

A tu było najbliżej "kuchni"

Obiecuję, że tyle wrzucania, czekam na relację pozostałych uczestników... i mam nadzieję, że Bogdziu bawisz sie dziś równie dobrze jak wczoraj, a może i lepiej.. dziękuję, że pomimo uroczystości rodzinnej znalazłaś dla nas czas ..
Konstancja30 12:46, 25 maj 2014

Mała ... a ja Ciebie tofam bo miałam okazję zobaczyć choć na zdjęciu ten przepiękny ogród ...

a najbardziej dziękuję za zwrócenie uwagi - mi oglądaczowi tylko obrazka - stosunku wielkości "człowiek - rorodendron" ... wow ... wow ... wow ... to niesamowite ... jak piękne i ogromne są rodki ... a ich mariaż kolorystyczny ! ... Bogdziu jak to przewidziałaś ??? ... tak cudownie się przenikają ...
ana_art 13:16, 25 maj 2014

Iza uwierz żadna fotka nie oddaje uroku tego ogrodu... stojąc wśród tych gigantów czujesz się jak Alicja w krainie czarów, taka tycia...aż nie sposób uwierzyć że to prawdziwe miejsce stworzone rękoma TYCH ludzie niezwykle skromnych, ciepłych i otwartych.
Wiedziałam, że będę krótko więc musiałam szybko chłonąć ten czar, a trudne to było, chodząc zbierając szczękę z alejek i jednocześnie z wyciągniętą ręka i pytaniem 'co to?'
barbara_kraj... 13:18, 25 maj 2014

Aniu, wspaniała relacja z wczorajszego spotkania.
Dodam coś niecoś po powrocie do domu.

Bogdziu, dzięki serdeczne z miłe przyjęcie, za rośliny, które od Ciebie otrzymałam, za smakowite pierogi, za możliwość spotkania się z cudownymi ludźmi.
Włodkowi, za miłą pogawędkę i zdradzenie tajemnicy przepisu na smakowite skwarki
Krys 15:00, 25 maj 2014

Cudne widoki

Rench 15:34, 25 maj 2014

Wspaniały ogród,wspaniali ,serdeczni własciciele
Dziękuję Bogdziu że mogłam realnie zobaczyć te cudności .
Foty nie oddają tego piękna,jakie jest w rzeczywistości.Ech.....
Przesympatyczna atmosfera spotkania,ciesze się tez, że mogłam poznać tych wszystkich niezwykłych ludzi,którzy róznież odwiedzili ten raj

Integracja grupy podkarpackiej z grupą łódzką

I ławeczka przy oczku
Luki 15:35, 25 maj 2014

Do Ogrodu trafiłem o 11 równo z Basią kiedy obecna była grupa rzeszowskich dziewczyn. Na wejście widzimy pare wielkich różaneczników, ale moment, w którym wszedłem do domu i zobaczyłem widok za oknem... niee to nie może być prawdziwe i z tego wszystkiego zapomniałem zrobić sobie zdjęcia okna
Zaczynam od zdjęć z ogrodomaniakami

Powitania przybyłych gości

Gospodyni z goścmi

Skubanie buczka przez Karoline

Wycieczki
Urszulla 15:39, 25 maj 2014

Bożenko, dziękuję bardzo za przemiłą atmosferę gościnności w Twoim przecudownym ogrodzie
Już Ci mówiłam i powtórzę to na wątku, że żadna telewizja ani zdjęcia nie oddają trójwymiaru i wspaniałych odczuć bycia między Twoimi rododendronami Takie okazy pięknie wkomponowane w ogród, z wieloma magicznymi zakątkami można obejrzeć tylko u Ciebie Spełniło się moje marzenie bycia u Ciebie dzięki Małgosi i Krzysiowi, którzy zechcieli ze mną pojechać,znosząc równocześnie małe kaprysy mojego Łukaszka Było bombowo i pogoda jak wymarzona
A teraz Twoje rodki będą mi się po nocach śniły w głowie plany układam
Pozdrawiam serdecznie i ślę gorące uściski i ucałowania