Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

popcorn 06:54, 25 maj 2014

Malgosiu, dziekuje za wspolnie spedzony dzien! Obiecane roslinki podwioze Buziaki!!
Ivvvona 09:22, 25 maj 2014

Małgosiu, bardzo się cieszę ze spotkania i z tego że Cię poznałam oraz pozostałe dziewczyny z łódzkiego. Było bardzo miło i wesoło, czułam się jak byśmy się znały od dawna. Muszę w najbliższym czasie pooglądać Wasze ogrody. Mam nadzieję że się jeszcze nie raz spotkamy
ana_art 09:30, 25 maj 2014

Małgosiu fajnie było Cię spotkać żal było wyjeżdżać bo atmosfera była szampańska i bez bąmbelków czuło się upojenie przed wyjazdem przytargałam dwa kartoniki siewek, nie widziałam Cię i nie wiem czy się poczęstowałaś werbenką lub innym zielskiem? A przecież sobie zaklepałaś Jeśli nie to obiecuję, że jak podrosną te które pozostały to ukopie i wyślę
Powiedziałaś baaaardzo mądre słowa, z którym absolutnie się zgadzam. Ja NIGDY nie narzekam bo nawet sobie nie wyobrażam życia bez Niego...
Anita1978 09:41, 25 maj 2014

Bo Małgosia to mądra osóbka
eliza3 11:16, 25 maj 2014

Małgosiu, pozdrawiam serdecznie.
Miło Cię było poznać, teraz pora poznać Twój ogród. Będę zaglądać.
Rench 18:41, 25 maj 2014

Miło było poznać Mam nadzieję,ze to nie ostatnie spotkanie
I moje fotki...

malgorzata_s... 20:33, 25 maj 2014

Gosiu miło było Cię poznać Mam nadzieję do zobaczenia

Mala_Mi 22:47, 25 maj 2014

Małgosiu... jakoś musimy nadrobić zaległości... mam niedosyt......
I protestuję.. Twojej Mamy nie było.. jak to tak???? NO po prostu foch z przytupem..
Krys 22:55, 25 maj 2014

Małgosiu fajnie było Cie znowu zobaczyć i do zobaczenia
Margarete 23:53, 25 maj 2014

ana_art napisał(a)
Małgosiu fajnie było Cię spotkać żal było wyjeżdżać bo atmosfera była szampańska i bez bąmbelków czuło się upojenie przed wyjazdem przytargałam dwa kartoniki siewek, nie widziałam Cię i nie wiem czy się poczęstowałaś werbenką lub innym zielskiem? A przecież sobie zaklepałaś Jeśli nie to obiecuję, że jak podrosną te które pozostały to ukopie i wyślę
Powiedziałaś baaaardzo mądre słowa, z którym absolutnie się zgadzam. Ja NIGDY nie narzekam bo nawet sobie nie wyobrażam życia bez Niego...

Dzięki! Ana za to co piszesz, ale taka jest prawda...............
Wracając do tych milszych spraw - dziekuje dostałam werbeny troche,pewnie to była twoja ale też i Mariolka - Pani Przyroda dała nam sporo i Ania - Mała Mi tez przywiozła więc juz nie wiem czyja była czyja w każdym razie ja swój zapas sadzonek werbeny mam
Za dobre chęci i roslinki nie dziękuję...........taki zabobon podobno, nie wolno dziekowac żeby dobrze rosły