Jaki ty masz piękny trawnik, u nas ostatnio codziennie pada i nawet nie ma go jak skosić. Długie łęty się porobiły, grzyby wychodzą, a w korze tona chwastów, jak wyjdzie w końcu słońce, to nie będzie wiadomo w co ręce włożyć.
Kasiu będziemy przebierać nóżkami i czekać codziennie na wieści, w końcu poród może zacząć się lada chwila A ty wciąż kursujesz niestrudzenie między ogrodami, podziwiam
Jeszcze raz wierzby hakuro i róże. Muszę wierzby ponownie przyciąć, tylko niestety pada na okrągło, czekam na lepszą pogodę. W tle wykop pod osiedle domków, zrobił się basen.
Mega spektakularne jest dla mnie kwitnienie juk- masz piękne egzemplarze. Ta werbena już konkretna- przezimowana? Bo siewki u mnie jeszcze się nie kwapią...Psiaki megaśne hihihi!
Jeszcze róże
Tawuła Genpei Shirobana dziś
Tawuły japońskie little princes z przodu i chyba goldmoud z tyłu dla Lidki (przesadzanie jesienią więc takie sobie)
Dobry wieczór,
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć co dolega mojej laurowiśni?
Puszcza dużo młodych przyrostów, więc stanowisko raczej ok. Więc to jakiś pasożyt? Na większości liści od spodu takie bordowe lekko wypukłe kropeczki. Dotyczy to większości liści, więc obrywanie chyba nie wchodzi w grę tylko jakaś chemia?
Proszę poradzcie.
Mam nadzieję, że z tego wyjdziemy