Przepięknie. To miejsce również zachwyca. Trochę rzeźby, trochę pięknych donic i wreszcie pięknych kolorów. Cudnie.
Przemiana całego ogrodu wspaniała, nie do uwierzenia, że to było kiedyś szczere pole.
Obejrzałam odcinek z Twoim Danusiu udziałem "Nas troje w ogrodzie"...Twój ciepły głos powoduje jeszcze większą zachętę do spacerów po cudownych alejkach czarodziejskiego ogrodu...Pomimo jesieni, tam jest ciągle coś do oglądania...
W przyszłym sezonie wybiorę się, by na żywo dotknąć tych niesamowitych miejsc, które czarują o każdej porze roku. Pozdrawiam.
Też oglądałam Ogród jeszcze o tej porze całkiem fajnie wygląda, trawy robią mega robotę. Panna na wodzie cudnie wypadłaI miło było znowu zobaczyć Cię choć telewizyjnie
Jak zawsze jest jakieś ale..można było nie pokazywać daliowej, gdy dalie wykopane, można było pokazać staw z innego ujęcia...ale deszcz zacinał w obiektywy i trzeba było filmować tylko w jedną stronę>... no, ale i tak jestem zadowolona z wizyty, bo chodzi o to aby więcej ludzi się dowiedziało o takim miejscu blisko Warszawy.
Stąd apel - udostępniajcie Ogrodowisko w google maps. Piszcie opinie, zapraszamy od wiosny.
Gratuluję Danusiu
Nagrałam wcześniej, by mi nie umknęło. I oczywiście obejrzałam z ciekawością. Piękny jesienny ogród Rośliny w ogrodzie, to główne aktorki. Ty dałaś im jeszcze piękną scenografię.
Nie wiem, czy zdołam jeszcze odwiedzić Twój ogród osobiście, choć bardzo bym chciała wiosną, gdy obudzi się do życia.
Serdecznie pozdrawiam
A ja mimo zapisania na szafce, nie obejrzałam.Skleroza i tyle.
Szukałam, wertowałam program TVP 3 aż do poniedziałku lub wtorku i nie znalazłam powtórki. Czy "Nas troje w ogrodzie" jest powtarzany? Czy tylko premierowe odcinki puszczają i nie ma powtórek?
Może ktoś coś wie o tym?