Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

basia3012 19:53, 24 lis 2021

Dzięki Danusiu za odpowiedz w sprawie tych srebrnych gałązek u serbów.
basia3012 20:00, 24 lis 2021

Gardenarium napisał(a)

Przepięknie. To miejsce również zachwyca. Trochę rzeźby, trochę pięknych donic i wreszcie pięknych kolorów. Cudnie.
Przemiana całego ogrodu wspaniała, nie do uwierzenia, że to było kiedyś szczere pole.
Rumianka 11:37, 25 lis 2021

Obejrzałam odcinek z Twoim Danusiu udziałem "Nas troje w ogrodzie"...Twój ciepły głos powoduje jeszcze większą zachętę do spacerów po cudownych alejkach czarodziejskiego ogrodu...Pomimo jesieni, tam jest ciągle coś do oglądania...
W przyszłym sezonie wybiorę się, by na żywo dotknąć tych niesamowitych miejsc, które czarują o każdej porze roku. Pozdrawiam.
sylwia_slomc... 19:33, 25 lis 2021

Też oglądałam Ogród jeszcze o tej porze całkiem fajnie wygląda, trawy robią mega robotę. Panna na wodzie cudnie wypadłaI miło było znowu zobaczyć Cię choć telewizyjnie
Gardenarium 07:10, 26 lis 2021

Jak zawsze jest jakieś ale..można było nie pokazywać daliowej, gdy dalie wykopane, można było pokazać staw z innego ujęcia...ale deszcz zacinał w obiektywy i trzeba było filmować tylko w jedną stronę>... no, ale i tak jestem zadowolona z wizyty, bo chodzi o to aby więcej ludzi się dowiedziało o takim miejscu blisko Warszawy.

Stąd apel - udostępniajcie Ogrodowisko w google maps. Piszcie opinie, zapraszamy od wiosny.

Instagram Ogrodowiska
Basieksp 09:48, 26 lis 2021

Ja musze poszukać tego odcinka, bo nie mam TVP 3 u siebie, ale może gdzieś w internecie, jestem uparta i znajdę Pozdrawiam
Adela 10:26, 26 lis 2021

Gratuluję Danusiu
Nagrałam wcześniej, by mi nie umknęło. I oczywiście obejrzałam z ciekawością. Piękny jesienny ogród Rośliny w ogrodzie, to główne aktorki. Ty dałaś im jeszcze piękną scenografię.
Nie wiem, czy zdołam jeszcze odwiedzić Twój ogród osobiście, choć bardzo bym chciała wiosną, gdy obudzi się do życia.
Serdecznie pozdrawiam
Magleska 10:29, 26 lis 2021

Danusiu też obejrzałam i mam niedosyt za krótki ten program ....

zdjęcia jesiennego ogrodu cudoooo

a nowa różanka już wygląda świetnie -staram się zaglądać na bieżąco, choć ostatnio coś mam mało czasu na pisanie

Pozdrawiam cieplutko

basia3012 21:10, 26 lis 2021

A ja mimo zapisania na szafce, nie obejrzałam.Skleroza i tyle.
Szukałam, wertowałam program TVP 3 aż do poniedziałku lub wtorku i nie znalazłam powtórki. Czy "Nas troje w ogrodzie" jest powtarzany? Czy tylko premierowe odcinki puszczają i nie ma powtórek?
Może ktoś coś wie o tym?
acca5 21:53, 26 lis 2021

Gardenarium napisał(a)
Ja z kolei lubię, ale mnie denerwują za bardzo

dlaczego cisy tak denerwują, dzięki ogrodowisku przerzucam się na cisy a teraz takie informacje negatywne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies