czyśćca zawsze szkoda było mi ciąć, choć w pewnym momencie kwiatostany nie są zbyt urodziwe ale tyle bzyków nigdzie nie latało jak do niego. Teraz przesadziłam większość do tyłu rabaty i nie przeszkadza mi
Przepiękny busz. Większość roślin opóźnionych z kwitnieniem i tylko firletka trochę koloru daje
Koniecznie budujcie domek, mały będzie ale zawsze własne miejsce do odpoczynku i mieszkania. Czy poza wymiarami domu budowa werandy czy tarasu wlicza się w metraż pozwolenia na budowę?
Poszukuję jakiś niedużych drzew, najlepiej typu pendula to wsadzenia przy dwóch tarasach: w miejsce miskantów oraz pomiędzy funkiami. Tak aby częściowo zasłonić taras przed ślepiami sąsiadów może też coś na tle białej pustej ściany.
Myslalam o wiazie Camperdownii, bardzo mi się podoba. Ale czy pomimo ostrego cięcia nie będzie on miał q tych miejscach za ciasno?
Może coś innego? Strona północno-wschodnia.
Uwielbiam róże, mam i tą z powyższego opisu, ale u mnie trudno dopatrzeć się tych wypisanych walorów. Opis świetny, róża przepięknie ukwiecona. Będę zachwycać się Twoją.
Dziękuję Wyobraź sobie Basiu, że nic nie zwiedzałam. Byłam tak zmęczona podróżą, że tylko pospacerowałam po tym "skansenie" w którym mieszkaliśmy. Głowa chciała by jeszcze dużo zobaczyć, zwiedzić, tylko reszta organizmu za nią nie nadąża. Ważne, że ślub i wesele były udane.