Dziewczyny odpowiem grupowo. Jest mi przykro, ale mówi się trudno. Na razie nie bardzo stacza mi sił i czasu (o chęciach nie wspominając) na ogarnianie ogrodu i dokładne oględziny strat. Wiedziałam, że w tym roku będzie sobie musiał trochę radzić sam i nawet bez tych nawałnic nie prezentował się rewelacyjnie... Miejscami chwasty przewyższają wzrostem kwiaty. Będę robiła zdjęcia tylko wybranym fragmentom i nimi się chwaliła
Ta dalia na szczęście nie ucierpiała
Witam. Mam problem z jednym drzewkiem owocowym cały czas choruje, niestety nie pamietam jakie to dokladnie drzewo. Moje pytanie jest takie czy da sie cos z tym zrobic czy lepiej pozbyc sie drzewka zeby sie to nie roznioslo na inne? Pozdrawiam.
kilka martagonów się uchowało przed nornicami i gradem
Kimono odrabiała straty, zaczynały szałwie, dzisiaj po pyłowej burzy już tylko szałwie w kwiatach bo kimono wszystkie główki urwało
Wreszcie widać tego buka
Fajny etap, bo już dokładnie widać kształt chaty.
Najbardziej podoba mi się widok, jaki będzie miała Lena z antresoli.
Widok na las i jezioro za milion dolarów!
Dziękuję! Cieszę, że ogród się podoba. Może nie wszystko chce bujnie rosnąć, ale jest tak upchane, że czasami nie ma gdzie się rozrastać
Czosnki już przekwitły, mam sporo zaległych zdjęć.
Bo jedna Ania była u drugiej Ani, a wcześniej ta druga była u pierwszej i jedna robi zdjęcia u drugiej i nawzajem, wiec nie pojmiesz pani: ani -ani, która Ania u której Ani Obie uwielbiają w ogrodzie kolory, dodatki, biel i różne odcienie zieleni, hosty i róże i całą masę różnych roślinek
Elu, nic nie stoi na przeszkodzie, by zobaczyć mój ogród w realu Zróbcie sobie rodzinną wycieczkę wycieczkę w nasze strony Roztocze jest piękne i nad Białym jeziorem, zdrowy mikroklimat A my pomiędzy Zaciszny zakątek w mieście Ducha Bielucha z kredowych podziemi
Na trasie takie częste widoki