O żesz ty fantazjo jeszcze jeszcze chceGotowca mam na bank Potem jak brzozy pokarzą pień chcialam dosadzić anabelki bo ich mam dużo .To będzie rabata 10m.długa i 3m szeroka .A trawy jakie mi posadziłaś?
To są zwykłe brzózki? Czy zamierzasz ich wzrost trzymać pod kontrolą?
Bo takie zwyczajne brzózki rosną bardzo wysoko.
Hosty OK, póki brzozy niskie. Potem zacznie brakować czegoś wyższego, ale to za jakiś czas.
Nawet ja się załapałam na Twoje brzózki W zasadzie to już brzozy a nie brzózki! Ja pod swoimi też posadziłam hosty i jeszcze coś im dosadzę więc też opowiadam się za hostami
ja mialem wrzosy pod brzozami i jedne padly, teraz tylko dziura zostala. A no i jak moge Ci poradzic, to pod brzozami sadz rosliny juz teraz. Zakorzenia sie i bedzie ok, a tak jak brzozy urosna, potem bedziesz chciala dosadzac to dlugo to trwa zanim cos sie zaklimatyzuje.
Mnie też się podoba. Moje brzozy rosną w długość i tam chcę rabatę prostokątną nie wiem czy dobrze kombinuję te proste linie bo moja działka jest długa i czy optycznie jej jeszcze bardziej nie wydłuży. Dzięki Kasiu za inspirację.
Brzozy super, cala reszta tez, wszystko zachwyca, a ja dalabym tez hosty, poradza sobie a wrzosy padna, tak z moich doswiadczen wynika, hosty nie do zdarcia
No hejFajnie że trafiłaś do mnie
Dużo pracy było z kontenerkiem.Oj dobrze, że to za nami.
Teraz po wakacjach troszkę spowolniłam, choć brzozy za mną chodząDobrze, że upał to myślę sobie o nich
powtarzane drenie, z biało i złoto obrzeżeniem
pokazywałam, jak ciąć je, mają być kulki
akcenty borda, brzozy i śliwy ozdobne
puchate iglaki, wolno rosnące, kolor bliski żółtemu i takie, też wolno rosną, a do towarzystwa sa mini lilaki, cudownie ponoc kwitły
i rzeźba zaprzyjaźnionego artysty
Tesiula a Twoim hostom to ja ostatnio parasole przeciwsłoneczne otwieram bo słońce tak wysoko a brzozy jeszcze liche i ściana z tujek jeszcze marna i mają za dużo słońca...ratuje jak moge...w tym tygodniu postramy sie zrobić drewutnie bo tam tez luka na 1,5 m i przez nią cały czas słońce....ech sadz rośłiny które kiedys będa rosły w cieniu jak wszytsko marne i cienia nie daje.....