Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:49, 07 kwi 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
aaaaaaaaaaaaaaa Babo! siedzenie pasażera jest? pakuj się, Kochana i przybywaj!!! Nawet z chłopakami. Jupi!!! Kawka u mnie. Piotr niech załatwia swoje sprawy, a wieczorem Was odbierze! a przy okazji reku mi przejrzy, hahahaha!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:46, 07 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
amazon według mnie jest bardziej 'wiotka' taka bardziej przewieszająca się i jakby bardziej zielona. Miałam w donicy. Ktoś kiedyś pisał, że jest trudna w zimowaniu

Ana a która ładniejsza!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:46, 07 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja się wcale nie dziwie thujom i uważam, że wcale nie są złe, są świetnym tłem dl innych roślin i chronią przed ciekawskim wzrokiem. Wiem, że to wkurzające bo też mieliśmy takie 'wycieczki' jak ktoś był u nas, a że nie mogliśmy nic posadzić od strony podjazdu bo miejsca zbrakło daliśmy po całości maty wiklinowe. Te to dopiero niewyjściowe, ale za to skuteczne

właśnie masz rację!!
ja sie nie wstydzę uważam że nic by tam innego nie pasiło bo zrobiłby sie misz-masz. jak mam szmaragdy przeciez obok. a i one są zimą dobre , liści nie gubią więc spełnaija swoje zadanie cały rok.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:31, 07 kwi 2014

Do góry
a ja się wcale nie dziwie thujom i uważam, że wcale nie są złe, są świetnym tłem dl innych roślin i chronią przed ciekawskim wzrokiem. Wiem, że to wkurzające bo też mieliśmy takie 'wycieczki' jak ktoś był u nas, a że nie mogliśmy nic posadzić od strony podjazdu bo miejsca zbrakło daliśmy po całości maty wiklinowe. Te to dopiero niewyjściowe, ale za to skuteczne
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:23, 07 kwi 2014

Do góry
Martula ja tam dosadnie powiedziałam, wierzba? NIGDY po moim trupie
Kazana wygooglałam, wypinałam, piękny jest, ba nawet wyszukałam w szkółce takiego wielkiego w cenniku mają, jutro zadzwonię czy na pewno
We środę Piotr będzie w Poznaniu a ja będę robiła akcję wykopki no chyba że będzie lało....
a i jeszcze po głowie mi chodzi jarzębina różowa przed ogrodzeniem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:13, 07 kwi 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Podlej rh i potem opryskaj mieszanką o jakiej pisałam , wiesz jaka????Oprysk kilka razy co kilka dni az liście staną sie zielone.

Bożenko pryskałam już kilka razy i podlewałam, teraz wyglądają dużo lepiej, ale w sobotę podlewałam nicieniami i muszę wstrzymać się z nawozami na razie...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:11, 07 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
przepraszam, czy Ty narzekałaś na trawnik, ze nie zebrany po wertykulacji????? czy mi się śniło...

Skosiłam go w sobotę nimal na łyso, sypnęłam nawozu i leję wodę od soboty!!! To było moje drugie w życiu koszenie tego trawnika.... Bo M składał grilla... I wymieniał żarówki w lampach....cały dzień....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:06, 07 kwi 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Aniu powolutku, to późne tulipany, na razie nie sprawdzałam czy wszystkie mają pąki, mam je głownie w donicach i czekają na pokaz na Wielkanoc Jutro obejrzę i zadam raport
eee ja tak wczoraj pisałam u Izy, a dzisiaj poleciałam i część ma pąki, a część tylko liście
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:02, 07 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Rh bidule

Podlej rh i potem opryskaj mieszanką o jakiej pisałam , wiesz jaka????Oprysk kilka razy co kilka dni az liście staną sie zielone.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:00, 07 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a i powiedz jak Twoje angelique, mają pąki? bo u mnie część nie ma...

Aniu powolutku, to późne tulipany, na razie nie sprawdzałam czy wszystkie mają pąki, mam je głownie w donicach i czekają na pokaz na Wielkanoc Jutro obejrzę i zadam raport
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:59, 07 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ładniutki ten grab, widziałam gdzieś ostatnio takiego formowanego w chmurkach

ten też docelowo ma byc w chmurki
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:57, 07 kwi 2014

Do góry
a i powiedz jak Twoje angelique, mają pąki? bo u mnie część nie ma...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:54, 07 kwi 2014

Do góry
przepraszam, czy Ty narzekałaś na trawnik, ze nie zebrany po wertykulacji????? czy mi się śniło...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:51, 07 kwi 2014

Do góry
ładniutki ten grab, widziałam gdzieś ostatnio takiego formowanego w chmurkach
Szmaragdowy Zakątek 20:47, 07 kwi 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Anita1978 - oj tam oj tam...zaraz boi...przecież te140 km/h ma liczniku i pisk opon na zakrętach to pikuś.............żarcik!

ana_art - Aniu pomiędzy kulkami bukszpanowymi trawki chcę...może jakiegoś miskanta za kulkami...jakieś niższe trawki przed ....jak to Popcarol powiedziała ..."działka mała, ale miejsca dosyć..."(czy jakoś tak)
Aniu chyba cię myślami ściągnęłam, bo wczoraj z pół godziny u Ciecie na wizytówce siedziałam i inspiracji szukałam....
a w którym miejscu zapodaj jakąś fotkę, bo z wyższych w paski to Variegatus, Cabaret tez fliczny, a niższe to też zależy jak niskie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:44, 07 kwi 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Zaglądam i macham radośnie...
Widzisz Aniu, u ciebie też trawy...i ty się dziwisz, że ja trawkowa też chcę być....(już u mnie pisałam, ale powtórzę jeszcze raz tutaj) wczoraj u Ciebie na wizytówce siedziałam i inspiracji szukałam...a dziś trawki chce kupować!!!!

a ja wcale się nie dziwie bo one wdzięczne i delikatne jak damy
Rododendronowy ogród II. 20:43, 07 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko czytałam u Nikity że u Ciebie szykuje się jakieś spotkanie?

Prawdopodobnie 24 maja jeśli wiosna bedzie normalna przyjedzie do mnie troche osób, a jeśli wiosna przyspieszy to troche wcześniej.
26-27.04.2014 Wiosenne Targi Ogrodnicze i Targi Pszczelarskie w Szepietowie 20:42, 07 kwi 2014

Do góry
gdyby ktoś był zainteresowany
Szmaragdowy Zakątek 20:30, 07 kwi 2014

Do góry
Anita1978 - oj tam oj tam...zaraz boi...przecież te140 km/h ma liczniku i pisk opon na zakrętach to pikuś.............żarcik!

ana_art - Aniu pomiędzy kulkami bukszpanowymi trawki chcę...może jakiegoś miskanta za kulkami...jakieś niższe trawki przed ....jak to Popcarol powiedziała ..."działka mała, ale miejsca dosyć..."(czy jakoś tak)
Aniu chyba cię myślami ściągnęłam, bo wczoraj z pół godziny u Ciecie na wizytówce siedziałam i inspiracji szukałam....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:16, 07 kwi 2014

Do góry
Pawlus napisał(a)
Na terenie jednego z toruńskich centrów ogrodniczych rośnie ogromna Kanzan. Przejeżdżam obok niej autobusem. Powinna już kwitnąć więc postaram się w środę wrzucić zdjęcie. Jest przepiękna. Korona tworzy wielki lej.
brzmi intrygująco
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies