Anita1978 - oj tam oj tam...zaraz boi...przecież te140 km/h ma liczniku i pisk opon na zakrętach to pikuś.............żarcik!
ana_art - Aniu pomiędzy kulkami bukszpanowymi trawki chcę...może jakiegoś miskanta za kulkami...jakieś niższe trawki przed ....jak to Popcarol powiedziała ..."działka mała, ale miejsca dosyć..."(czy jakoś tak)
Aniu chyba cię myślami ściągnęłam, bo wczoraj z pół godziny u Ciecie na wizytówce siedziałam i inspiracji szukałam....
A ty zamiast nowej kiecki to nowe rośliny znowu przytargałas! Czytałam u Karoli chyba....ja dzisiaj bratki do donic zwisające kupiłam przypadkiem....chleb kupując......
Anitko...my wszystkie tak zupełnie nie chcąco ...przypadkiem... roślinki przygarniamy.
A tak ma prawdę to ja się dopiero rozkręcam....mam poważne zamiary wobec "szmaragdowego"....
Aniu sorry, że takie byle jakie, ale tak na szybko zrobiłam.
Myślałam o czymś takim (rabatka 1) czerwone żurawki obok niska trawka, a z tyłu jakiś miskant
rabatka 2 - przed bukszpanami czerwone berberysy a z tyłu jakaś nie wysoka trawka
Podoba mi sie taki plan bedzie super Nikita dziekuje za odwiedziny
No i co z tym AnityTomkiem w koncu ale sie usmialam to jest ten Tomek czy go nie ma oczywiscie zartuje fajne jestescie mozna sie nauczyc poogladac piekne zdjecia i nasmiac sie oby tak dalej