Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

ana_art 22:02, 07 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Aniu czy amazon ma bardziej pionowy pokrój, bo frosted niemal się wykłada... Mi tym razem zależy na bardziej pionowym pokroju aby zakryć łyse łodygi horti , ktore rosną na minimalnej skarpie. Czy amazon wytrzyma duż ilość wody, bo na tą skarpę spływa woda z sąsiada ogrodu....
pokrojowo jest prawie taka sama, miałam ją w białej donicy na tarasie, czy wytrzyma wodę nie wiem...bardziej pionowy będzie tatarak, ale Ty chyba masz....
Kasiek 22:03, 07 kwi 2014

Mialam nie miec bukszpanow, cebulowych, roz i traw...i sama to sobie na watku pisalam...Nie wierzcie mi...bzdury pisalam...slepa bylam...durna jak ...hkmmm...
Ma ktos granata na zbyciu?...zdemoluje ulice, powieksze ogrod, zbankrutuje a bukszpany miec bendem...bo jak tu zyc kiedy Marzena pod sam nos takie cuda wcibia...jak zyc siem pytam na Bawarskiej ziemii.... Oszalec mozna, patrzalki juz na policzkach dyndaja, czlek wisi na plocie i wisi...a ogrod wola...i neci....I neci nasza Marzenka @ jestes i tyle
ana_art 22:06, 07 kwi 2014

Kasiek napisał(a)
Mialam nie miec bukszpanow, cebulowych, roz i traw...i sama to sobie na watku pisalam...Nie wierzcie mi...bzdury pisalam...slepa bylam...durna jak ...hkmmm...
Ma ktos granata na zbyciu?...zdemoluje ulice, powieksze ogrod, zbankrutuje a bukszpany miec bendem...bo jak tu zyc kiedy Marzena pod sam nos takie cuda wcibia...jak zyc siem pytam na Bawarskiej ziemii.... Oszalec mozna, patrzalki juz na policzkach dyndaja, czlek wisi na plocie i wisi...a ogrod wola...i neci....I neci nasza Marzenka @ jestes i tyle
oj tam, ja ogrodu mieć nie miałam, tylko thuje i trawnik. Nie martw się kobieta zmienną jest
ana_art 22:06, 07 kwi 2014

dubelek
Kasiek 22:11, 07 kwi 2014

ana_art napisał(a)
oj tam, ja ogrodu mieć nie miałam, tylko thuje i trawnik. Nie martw się kobieta zmienną jest

Tez mialam trawnik i tuje....i mialam byc zadowolona...teraz mam juz Was i ...hmmmm...bede miec bukszpany Pierwsze kule i stozki przebieraja juz nozkami na tarasie
Kasiek 22:12, 07 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Kasiek widzę, żeś sie zarziła bukszpanami : ho hi czyżby monachijska inspiracja ?

To Wasze ogrody... a Monachium bylo ostatnia kropla... mam nadzieje ze nie porazki i lez
Konstancja30 22:19, 07 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Izka bój sie B..a !!! Ja już nawet wiem gdzie cos takiego u mnie powstanie!!!!!!!

i tego Ci zazdraszczam ... ... wiesz gdzie !!! ... ja wiem, ze kcem ... pojęcia nie wiem gdzie ...
nicol21 22:23, 07 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebek, Ewa, Tesiu , Agacia, kinga, Pszczółka zapraszm frontem, futrką. Wkrótce rabata wzdłuż furki ulegnie metamorfozie więc za tydzień zapraszam na premierę wejścia
Jeśli ktos nie wierzyl , że moje graby wzdłuż dróżki mogą w tym roku fajnie wyglądać to się przekona Listki im buzują, ze aż miło

to już stoję w kolejce przed furtką!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Pawlus 22:33, 07 kwi 2014

Marzenko, którą brzozę poleciłabyś mi obok huśtawki nad stawem. Potrzebuję 2 sztuki na boki dla cienia i szumy listków. Doorenbos czy z prowadzonym od dołu przewodnikiem Long Trunk. Skłaniam się bardziej ku Doorenbos.
Zapraszam na ranczowy wątek. Nowe fotki som
aneta230972 22:50, 07 kwi 2014

WOW! Ja nie wiedziałam, że mahonie mają takie fajne kwiatuszki. Marzenko jak szybko taki krzew rośnie i czy w słońcu będzie mu dobrze? A swoją drogą jak to jest, że u Ciebie tulipanki takie piękne a u mnie dopiero pączuszki? Oj lubią Cię te roślinki lubią .