a ja się wcale nie dziwie thujom i uważam, że wcale nie są złe, są świetnym tłem dl innych roślin i chronią przed ciekawskim wzrokiem. Wiem, że to wkurzające bo też mieliśmy takie 'wycieczki' jak ktoś był u nas, a że nie mogliśmy nic posadzić od strony podjazdu bo miejsca zbrakło daliśmy po całości maty wiklinowe. Te to dopiero niewyjściowe, ale za to skuteczne
Gosia, doniczki na tarasie bomba, z rury pcv czy stalowe????
trawy pięknie Ci ruszyły, ja po dzisiejszym dzieleniu moich wiem że do dzisiaj żyły, jak ich nie zamordowałam to żyją nadal
właśnie masz rację!!
ja sie nie wstydzę uważam że nic by tam innego nie pasiło bo zrobiłby sie misz-masz. jak mam szmaragdy przeciez obok. a i one są zimą dobre , liści nie gubią więc spełnaija swoje zadanie cały rok.
Acha, i daj sobie spokój z narzekaniem na tuje. I tak byś pewnie w końcu podjęła taką decyzję, więc lepiej teraz niż później. Będziesz miała piękne zielone tło dla roślin i osłonę przed gapiami. Nie ma co sobie wyrzucać zmian planów, przecież nie wszytsko da się od razu na 100% przewidzieć. Samo życie. Obyśmy tylko takie problemy mieli.