Haha, no to przepraszam
Powoli rozpoczyna teraz Freja Dla odmiany daleko jej do bieli, pierwszy raz pokazała kwiaty, podobają mi się. Liście też, na zewnątrz ciemna zieleń, od spodu bordo. Owocki podziwiałam w zeszłym roku u Danusi, malutkie koraliki.
A myślisz, że u mnie nie chorują? Kula buksowa dzisiaj idzie pod szpadel, danica jedna wyleciała, cisy w grzybie jak co roku, wiśnie nie kwitną, tulipany nie wyszły... Nic nie poradzisz.
Bratki byłyby zarąbiste, gdyby się tak nie wysiewały po całym ogrodzie
Koncepcji u mnie brak. Zobaczę co będzie i wtedy zdecyduję
Juziek niby zielono, ale jakoś chorują mi rośliny, nie rosną tak jak bym chciała.
Dużo strat w tym roku .Edenka na stodole cała zmarzłam a była już taka wielka .
Lawendy ...a nawet szałwie też pomarzły.
Donicowo tez jeszcze u mnie bida .W donicach póki co bratki ale szkoda mi ich wywalać.
Z sezonowych sama jeszcze nie wiem na co się zdecyduje. A Ty masz jakąś koncepcję na donice?
Jeszcze takie coś w w tym roku mam i powiem Ci że kocham ten zestaw
Kasiu, czy ta Kanzan to one się zagęszcza? Trzeba je ciąć żeby masy nabrały??widziałam podobne w ogrodniczym i nie kupiłam bo to parę długich gałezi było.
Szanowni Państwo, mam podobny kłopot z wysoką gołą ścianą sąsiada, w dodatku to trawnik przy szeregowcu, czyli nie dysponuję przestrzenią. Panowie od murali chcą 5tys zł za namalowanie krajobrazu. Może od Państwa poznam pomysły na ten koszmarek i może coś jeszcze co optycznie powiększy przestrzeń.
Serdecznie pozdrawiam
Agnieszka
Mąż przywiózł takie piękne bukieciki! W narozniku bedzie żywopłot grabowy
Po posadzeniu przycięłam każdą gałązke i liczę że za 2-3 lata już się fajnie zagęści Kilka patyczków posadzę w doniczki i będę sobie formować drzewka.
Jestem jakoś zagoniona, rano za późno wstaję i czasu mi na wszystko brak; pewnie i inni maja podobnie.
Alu dzięki muszę powąchać, ale wysoko to kwiecie.
U nas to o zdrowie o polityków najbardziej się dba, oni jak złapią koronę, to już po 3 dniach, jak nowi.
O jej, to miałaś przeżycie, teraz chorować strach. Zdrówka i sił życzę nam obu, ściskam.