Wiklasia, właśnie fotek mało, bo wolałam biegać i podziwiać oraz rozmawiać! ale cos tam cyknęłam komórką
Było: fantastycznie, rewelacyjnie, bosko, śmiesznie na maxa, szalenie i nie wiem jak jeszcze. Ekipa z Wrocka: Ja, Kasia-Oliwka i Irenka, no cóż, wiele by można było o nas powiedzieć ale na pewno nie to, że jesteśmy normalne... (Sorki laski ale to prawda )
Danusia z Witkiem są czadowi, optymiści niepoprawni, marzyciele i przemili ludzie! Mega gościnni
Fotki jak leci. U Irenki jest fajny opis zdjęć.
Wstawiam też u siebie, bo wiadomo, że różni ludzie zaglądają do różnych wątków
No to jedziemy i szalejemy (Irenka, Kasia i ja)
Warszawa Zachodnia nas powitała a Uber zawiózł do Przypek, lekko łatwo i przyjemnie
Weszłyśmy i ja myślałam, że od kolorów, zapachów oszaleję
Fajnie Basiu, ze zajrzałaś do mnie, no i na jakis czas mam spokoj ze śmieceniem. Juz byla tak duża, ze firma obcinała bo mój M ociac to nie problem tylko co z tymi galeziami zrobic, a tak zaraz przemielą taka olbrzymią maszyna, pozamiatają
Teraz u mnie róże króluje, bede zamęczac nimi zanim kwitna.
Wiosna nas pożegnała bez wstydu.
Chociaż miała nijakie początki dzieła.
Zostawiła kwiecie, temperaturę,
Lato ma skończyć to co zaczęła.
Wszystko więc w normie
w naszej przyrodzie,
Po kolei, jak zwykle,
wbrew wszelkiej modzie.
Jest czas na siewy,
jest czas na zbiory.
Poprawcie kochani
swoje humory.
Cieszcie się życiem!
Sobótkę mamy!
Ale teraz to chyba wszystko nadgoniło, oby tylko spokojnie burze przeszły. Musimy sie jakos umowic ale ciagle u mnie cos....
Krzewuszki miałam wyjątkowo obsypane kwieciem a teraz już róże....
Pozdrawiam
Ta dopiero się rozkręca, o matko jaka u mnie ogromna a ile ma pąków.
Caradonny pod klonem jeszcze nieduże, w zeszłym roku kupiłam sześć sadzonek i z każdej zrobiłam dwie.
Czosnki kończą ale w zamian zaczynają lilię Easy Waltz.
Szkoda tylko że stipy w zamian wygnitych, trochę za późno przesadzałam i jeszcze nie wyglądają jak powinny. Nie wszystkie też przeżyły przeprowadzkę.