Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 12:02, 22 lip 2016

Do góry
to juz inna rabata?nie ta różana?
rozchodników jest sporo odmian zależy jaki kolor chcesz wprowadzić. ja mam jakiegos zwykłego zielonego, stardust białego i chocolate drop bardzo ciemny chyba czekoladowy matrona jest popularny na forum.
Malutki pod lasem 11:58, 22 lip 2016

Do góry
zaglądam a Ty wciąż działasz fajnie nawoziłaś czyms liatry w tym roku?
To tu- to tam- łopatkę mam ! 11:55, 22 lip 2016

Do góry
cześć Haniu przybylam od makusi gdzie napisałaś parę fajnych słów o swoim podejściu do zycia w 100% się z Tobą zgadzam a dom i ogród masz bardzo klimatyczny, cieply, przytulny...i zazdroszczę myślenia i tworzenia go jeszcze w trakcie budowy
Odcienie zieleni 2 11:46, 22 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Ewelina co u Ciebie?urlop? czy szykujesz niespodziankę? jak tak to uprzedź kiedy foty, żebym melise zdążyła wypić

Ja widzę ,że meliskę trza będzie naparzyć hurtem
Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 11:45, 22 lip 2016

Do góry
fajny avatar
mi się bardziej podobał 1 rysunek bo róze ściśniete w 9szt to nie bardzo, one muszą mieć delikatny przeciąg. tylko tą runiankę na cos innego wymienić i jest git. moze rozchodnik tam gdzie carex a carex gdzie runianka?
lubisz rozchodniki? ja coraz bardziej, architektoniczne jak to nazywa Navi i do tego bezproblemowe róże potrzebują wody ale tylko pierwsze 2-3 sezony potem podlewasz jak Ci się przypomni
Ogród z pergolą 11:31, 22 lip 2016

Do góry
wiesz pewnie gdybym kupowała od razu po 10szt roslin i sadziła w docelowe miejsce to mordoru bym takiego nie musiała mieć
ale ja jeszcze w trakcie planowania i zbierania roślin muszę się zebrac i narysować plan na tyły bo wrzesień za pasem a ja chyba rodki będę przesadzać jesli zaakceptują koleżanki mój pomysł
poza tym zauważyłam ze gusta się zmieniają więc nie mam cisnienia zeby się spieszyć, z różanką szalałam a teraz przesadzać będę..
w tym tygodniu chciałabym zeby mi M darń zerwał, to zrobię kolejny kawałek ognistej. wogóle jesli chodzi o prace w ogrodzie to mój m powinien sie rozdwoić lub roztroić
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 10:49, 22 lip 2016

Do góry
Makusia napisał(a)
Jałowiec. Już go podcięłam ostatnio. Jak zobaczyłam, co ma w środku, to normalnie opad szczęki! Jaki syf! Jedyny plus, że ładnie pachnie
Tak własnie przemyśliwuje....eM na szkoleniu, jak wróci, to się nie zorientuję, że czegoś brakuje
Tylko musiałby jałowiec spłonąć na stosie, bo inaczej kurde załapie :/

nadrabiam..zobacz jakie tyły mam ale juz mi humor przy kawie poprawiłaś cycki mi sie ze śmiechu trzęsą bo nie moge głośno bo mała śpi! wariatko !
czytam dalej
Zielonym od linijki - ogród Ivony 10:45, 22 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
z 3 zrobiłaś tyle?!

czyli na wiosnę spróbować? mam 10 szt a chciałabym obwódkę tarasu zrobić i potrzebuję 36szt

Aniu próbuj koniecznie ale pamiętaj: ryzyk-fizyk ja Ci gwarancji nie daje 100 %
Z 3 tyle naprawdę ale były już spore
Ogród z pergolą 10:43, 22 lip 2016

Do góry
ja tez mam swój mordor jak to mawia Agata rabata śmieciowa, przechowalnik, matecznik, jak zwal tak zwał....masakra jednym słowem. tu trafia wszystko co ma się rozmnażać, wysiewać..
Ogród z pergolą 10:41, 22 lip 2016

Do góry
Monika dzięki a kiedy u Ciebie szkółka lawendowa?
Justyna czyli na wiosnę przesadzić? trochę mi to bardziej pasuje bo się mogę teraz nie wyrobić..
czekam na dostewe kompostu i jak wysypę to pokażę teraz troche wstyd...skoszona trawa i linia mnie drażnią :/
Ania dzięki zapraszam z młodym na zabawę
Ewa ja pamiętam ze Ty juz jestes trochę zabuksowana jak urlop?

i trochę tych moich okropnych fotek..skarpy

Polar Bear i roboty w tle. na szczęście tynk juz połozony czekamy na deszcze zeby piasek troche ubił i przykryjemy ładnie

ta rabata ma przejść totalną zmianę. pierwszy pomysł byl na trzcinniki, pumillo i seslerie ale teraz jednak mysle zeby to tu zrobic moją suchą szaro-biało-niebieską żeby zdjąć ta linie kroplujacą bo mnie drazni w tym żwirku..
Ogród z pergolą 10:29, 22 lip 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
plac zabw ekstra
wczoraj kupiłam białego liliowca także białe też są

jaka odmiana? pokaż
Ogród z pergolą 10:28, 22 lip 2016

Do góry
kamila66 napisał(a)
Ładnie kwitną Ci róże, na bogato

dziękuję trochę po tych deszczach dostały w kość i część złapała plamistośc ale juz psikłam Amistarem

czy wiecie może czy taki oprysk trzeba powtarzać po jakimś czasie?
i czy jesli jedna róża złapie plamistość to psikam wszystkie czy tylko tą jedną? psikłam wszystkie asekuracyjnie...
Ogród z pergolą 10:26, 22 lip 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Świetne te place zabaw. I jak już widać u Makalu to świetnie wkomponowują się w ogród na długie lata.

u mnie myślę jeszcze z 10 lat pofunkcjonuje potem hamak zawiesimy
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:23, 22 lip 2016

Do góry
a ja lubię dead line zmotywowana chodze wtedy jak chomik na kołowrotku tylko emuś jakiś wolniejszy ma ten kołowrotek :/
u mnie 14 sierpień to taki dzień
pozdrawiam Kasia
Szmaragdowy Zakątek 22:43, 20 lip 2016

Do góry
Margarete – no…smacznie to na pewno… Dziś szef kuchni serwuje galaretkę ze świeżutkimi owockami ze „szmaragdowego”…

Robertop – my wszystkie też żałujemy!
Jak będziesz chciał przyjechać to dzwoń…umówimy termin.

AgataP
– masz racje Agatko…człowiek jest najważniejszy. Już ja coś o tym wiem…kiedyś prawie otarłam się o śmierć…

anna_t – …oj, dużo lepiej !

yolka – Buksik w doniczce wita gości przy altance. Ławeczki są w ilości: 4 sztuki …dwie tworzą komplet ze stołem, a pozostałe dwie porozstawiane po ogrodzie. A platanik wszystkim się baaaardzo podoba…dobrze, że dziewczyny mu czerwoną kokardę wywiązały, bo jeszcze by mi go ktoś zauroczył!
Ogród z pergolą 15:35, 20 lip 2016

Do góry
baszta powiadasz.. to ja chyba jaka królowa emuś chetnie flagę zawiesi
Ogród z pergolą 15:23, 20 lip 2016

Do góry
Asia zaraz napiszę ci priv
Agata niewiem czy będzie piaskownica, moze w przyszłym roku bo Tatiana juz nie zainteresowana piaskiem a Natasza jeszcze nie kuma M wolne od ogrodu...ech..chyba po roczku teraz jeszcze jedną grubą robótkę mu wymyśliłam żeby ładnie było a potem juz odpuszczę muszę im dać trochę od swoich pomysłów odpoczać bo od nowego roku będę cisła o altanę a że ma być też stalowa to i teść będzie zaangazowany
kwadraty na różance to taki pomysł na uporzadkowanie trochę tej rabaty. teraz gdy się rosliny rozrosły to jest niezły misz masz...chce liatry posadzić w kwadracie razem i werbenę też. trzcinniki razem. mam 4 róże new dawn do przesadzenia to w ich miejsce rozsunę baronesse i marie terese. i rozchodniki tez porosły jak szalone to je tez chce w kwadrat posadzić generalnie to jestem nimi zauroczona, są takie monochromatyczne...ale na spokojnie bo muszę najpierw dowiedzieć się kiedy najlepiej róże przesadzać czy jesien czy lepiej wiosną po cięciu.
Ogród z pergolą 13:03, 20 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Asia inspirka jest naprawdę super, ja też uwielbiam takie projekty.tylko niestety Agata moze mieć rację...
ja gorąca głowa jak to mawia makusia więc u mnie nie zawsze wygrywa rozum
Agata jesteś niesamowicie życiową osobą, ciesze się że do mnie zaglądasz

No muszę czuwać co byś potem nie wariowała z rozpaczy że coś nie rośnie, albo padło zdechłe...

Domek wyszedł pierwsza klasa, będzie piaskownica niżej ? Teściu złota rączka, a i mąż się postarał. Daj mu wolne od ogrodu buźka

Co to za kwadraty wymyśliłaś na różance? chcesz podzielić nasadzenia czy najpierw uformować przestrzeń i dopiero zrobić nasadzenia?
Ogród z pergolą 11:31, 20 lip 2016

Do góry
mam oczywiście w telefonie o wiele wiecej zdjęć ale jak je oglądam na kompie to srednio wygladają..nie potrafię robić fotek niestety

louis odier

miłego dnia !
Ogród z pergolą 11:28, 20 lip 2016

Do góry
szkółka buksikowa, dziekuję Krysiu

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies