Kwiaty bardzo dziękują Z tego liliowca zrezygnowałem składając zamówienie w zeszłym roku, ale dostałem go w gratisie i bardzo mnie to cieszy bo ma piękne kolory.
Chciałbym mieć więcej takich plam lili, ale niestety nie na moim małym terenie i chęci posiadania wieeeelu odmian
Oj widze, ze miałyscie fajne spotkanie Ale masz piękne te różwe lilie A ta horti to moze popalona przez słonce? A zakupy to zrobilas oj oj super Pozdrawiam
Niemożliwa jesteś Kaśko .. Jeszcze mnie na lelije kusisz ??..,,,, ja już płaczę za firletką ,
, nachyłkiem i hortką..a Ty jeszcze lelije ... Łoooo mammma
U nas jaskółki tak już fruwają nisko ,że można je po piętach pokilać .. To może będzie lało.. Nieeee.. Nie ma lać , może pokropić , żeby roślinki ładnie rosły .
Elu, od upałów odpoczywamy i nie pada...może ewentualnie trochę pokropić, coby mi się w sobotę lepiej powojniki i orliki posadziło. I plewić łatwiej będzie
Jeszcze byś lilie pomiędzy mogła upchnąć, pachniało by na tarasie i w domu
Basiu, czy myślisz, że irysy (i bródkowe i te inne) mogę już przesadzić? A np. języczkę pomarańczową (jeszcze nie kwitnie - najwyżej straci kwiaty, czy w ogóle jej nie ruszać teraz?).
Czy lilie po kwitnieniu mogę od razu wykopać i wkopać gdzie indziej? A kiedy przesadzić naszego ulubionego kichawca? Ach, dylematów mnóstwo.