Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:27, 09 lip 2013

Bogdzia napisał(a)
Dobrze ze tu zajrzałam to też poczytałam.Konstancja zawsze w formie. Pozdrawiam Julitko.

Dzięki Bogdziu za odwiedziny, Konstancja niejednego zachwyca
JulkAd 22:29, 09 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
I ja macham i liczę na wspólną kawę

Odmachiwuję i też liczę, że dojdzie do skutku....dam znać jakby co
Kindzia 09:55, 10 lip 2013

No Julcia, fajnie się czyta, Razem jesteście na wyższym poziomie...książki możecie pisać z Konstancją...

I myślę ciągle, jak mam te lawendy upchać między róże, albo przed róże...zrobię zdjęcia na miejscu, zobaczysz te centymetry...

Kafelkujesz???!!!!!!!!!!!!!!! Jestem pełna uznania!!!!!!!!!!!!!

Biedne plecki...chodź, podmucham Ci na nie
JulkAd 19:33, 10 lip 2013

Kindzia napisał(a)
No Julcia, fajnie się czyta, Razem jesteście na wyższym poziomie...książki możecie pisać z Konstancją...

I myślę ciągle, jak mam te lawendy upchać między róże, albo przed róże...zrobię zdjęcia na miejscu, zobaczysz te centymetry...

Kafelkujesz???!!!!!!!!!!!!!!! Jestem pełna uznania!!!!!!!!!!!!!

Biedne plecki...chodź, podmucham Ci na nie

Kasiu ja to po prostu lubię , nie lubię siedzieć i się obijać ( wyjątkiem są ostatnio niedziele, ale to mi wystarcza), ja uwielbiam takie robótki....jeszcze czeka mnie kostka granitowa, ale tylko jakieś 3-4 m² ....czekam tylko na porządny gumowy młotek, bo ostatnie dwa rozsypały mi się w rękach...

.....koniecznie zrób zdjęcia.....możesz też zmierzyć ile masz tam miejsca....oczywiście w przybliżeniu...
Kindzia 21:26, 10 lip 2013

Jesteś n i e m o ż l i w a !!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję że nie zapomnę...właśnie wróciłam od Bogusi...aparatu nie wzięłam Gdybyś zobaczyła jakie lilie....
JulkAd 21:49, 10 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Jesteś n i e m o ż l i w a !!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję że nie zapomnę...właśnie wróciłam od Bogusi...aparatu nie wzięłam Gdybyś zobaczyła jakie lilie....

Lilie ogladam we wszystkich ogrodach i podziwiam, ale sama na razie się nie skuszę....z prostej przyczyny...brakuje miejsca na wszystkie chciejstwa
Madzenka 22:52, 10 lip 2013

Lilie zajmują mało miejsca
Kindzia 09:38, 11 lip 2013

JulkAd napisał(a)

Lilie ogladam we wszystkich ogrodach i podziwiam, ale sama na razie się nie skuszę....z prostej przyczyny...brakuje miejsca na wszystkie chciejstwa

Właśnie, Madżen wie co mówi...lilie się wtyka między, lubią mieć nóżki w cieni, głowa musi mieć słoneczko tylko

Musisz mieć !
gierczusia 10:54, 11 lip 2013

Ja nie mogę .. Toż Dziewczynki Ciem do upychanka zachęcają .. Nooo ładnie
gierczusia 10:55, 11 lip 2013

A na dodatek , to jak Ci się młotkiem gumowe w rękach rozsypują , to ja siem zaczynam bojać ..., buziaki Julciu .,, niemożliwa jesteś.