Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród Loczka 19:39, 11 lip 2015

Do góry
Krawędzie trawnika wycięte nożykiem na kolanach oraz obsypane kamykiem magnolia i świerk.
"W kolorze blue" 15:13, 11 lip 2015

Do góry
Magnoliadyskretnie mówisz, ze bajzlownik no jest... ale fajny o tej porze. Powiedz mi kochana, jak jest z tą kostrzewą nieszczęsną. Pic Carlit, to niedzwiedzie futro? U mnie dyskusje akademickie były
Lindsay mam nadzieje tez
Ewa Ty powinnaś tylko leżec i pachnieć i sprawiać sobie przyjemności. Musi być jakaś cholerna równowaga w przyrodzie
Miejsko & sielsko 11:55, 11 lip 2015

Do góry
wg mnie zrywać- to co z przodu foty. Co co zaznaczyłaś z tyłu nie jestem pewna- może masz fote z góry?
Podział na wnętrza z tym będzie mocniejszy,bardziej czytelny- ciekawiej będzie.
Zmykam do ogrodu- zarasta strasznie
"W kolorze blue" 11:41, 11 lip 2015

Do góry
foty ładne bardzo i to co na nich też! Ale masz bujnie baardzo.
I kolory super
"W kolorze blue" 11:38, 11 lip 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
ESATA zamówione i przy okazji kosmatkę sobie tez machnęłam. Ciekawe czy ktos ma?

zwykła kosmatkę?-ja mam i lubię poz amomantem około kwitania kiedy stare listki brzydną nowe dopiero się klują- wtedy ja obrywam i nie patrzę około 2 tygodni. Sieje się
Dla odmiany czas na zmiany... 07:17, 11 lip 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
To teraz....znaczy na wakacjach/urlopie masz czas żeby pomysleć gdzie zrobić rabatę z lawendą i ile sztuk będziesz potrzebować
I jak wrócisz to dasz znać

...będę mysleć intensywnie...buziaki

leon60 napisał(a)
bujnęło oj bujnęło ślicznie jest

noooo....bujnęło...dzięki Olu

magnolia napisał(a)
ślicznie! Rośnie bardzo bujnie.

Jak wyniki córki?- dzisiaj chyba powinny być?

....Marto, wiem, że na jednym z kierunków na który składała nabór jest do 17 lipca....więc chyba po 17 będzie wiadomo....dziwne te terminy...na każdy kierunek inny..pogubiłam się...pozdr
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 23:34, 10 lip 2015

Do góry
monteverde - trzeba napisać-ładnie wykadrowane

agata19762 - jedna subtelna,a reszta misz masz kolorowy
ewsyg - bylam,to jest First,jest tak ciepło,że nawet ona się otworzyła żeby powietrza zaczerpnąć

lojalna_ - no , czasem te aparaty fotograficzne pokazują ładniej niż jest w rzeczywistości

agatanowa - szałwia już ścięta,ale fakt,spektakularnie zakwitła w tym sezonie.
Nie wiesz czasem jak sie ją rozmnaza ?

iwonadm - jezdem ,jezdem
Nie odpoczywam,tylko zacharowana jestem remonty w chacie do tego te osłabiające upały były...
W pracy tez mam gorąc, bo pracuję w hucie, więc wracałam do domu umęczona masakrycznie
Róże też umęczone upałami i suszą,więdły za szybko,nie nadążałam cyknąć fotki czasem
Zielona - Do doskości,jak stąd do nieba Ale miło,że się podoba,to co jest już.
Miscanty na wysłonę od sąsiada wymyśliła mi Magnolia, na środku są 2 rozdzielone wiosną i przez tę suszę tak słabo rosną,że ich nie widać zza róż.

Urszulla - Eden pnąca,ale nie szaleje ze wzrostem,w tej chwili do 1m dorósł jeden pęd,a mam ją drugi sezon.
First jest dużym krzaczorkiem już w drugim sezonie i długo kwitnie.
Jak zaczęła na początku czerwca,tak niemal do teraz ma jeszcze kilka kwiatów i nie śmieci
Pashmina malutki krzaczek,ale obsypany kwiatami długo.Wszystkie inne już zrzuciły kwiaty, a ona cały czas kwitnie od początku czerwca.Polecam 100%
Świetna do podsadzenia wyższej róży.
Generalnie First Lady, Pashmina i Ascot kwitły niemal miesiąc. Mogę je polecić
wszystkim

Milka - Irenko,Ty wiesz najlepiej jaki Chopin jest piękny

Ale z zrobiłam doświadczenie z tym cięciem radykalnym i słabszym i ten który był tylko lekko przyciety zakwitł fajniej, póki co.

Ala106 - pastelowe są śliczne,ale moim zdaniem potrzebują konkretnej w kolorze oprawy żeby uwydatnić tę delikatność

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:24, 10 lip 2015

Do góry
babka napisał(a)
Magnolia, gratulowałam pięknie zdanych egzaminów ale dostania się na wydział nie?? Zagapiłam się Szczerze gratuluję zdolnej Córki a dla Oli życzę POWODZENIA !!

Taak, dostała się.
dziękuję, bardzo miła jesteś.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:17, 10 lip 2015

Do góry
Magnolia, gratulowałam pięknie zdanych egzaminów ale dostania się na wydział nie?? Zagapiłam się Szczerze gratuluję zdolnej Córki a dla Oli życzę POWODZENIA !!
Dla odmiany czas na zmiany... 20:14, 10 lip 2015

Do góry
ślicznie! Rośnie bardzo bujnie.

Jak wyniki córki?- dzisiaj chyba powinny być?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:10, 10 lip 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Magnolia, ryzy ty ryży, a czekolada, wzdech z takimi oczami. Daj znaka, co fryzjerka powie, tylko czy ona nie z tych zazdrosnych ? Znam takie, co powiedzą, dokładnie odwrotnie)) oczywiscie nie obrazajac fryzjerki

Gratki, zdolne dzieci, córa sniadanie stawiała? dała czadu z tym wynikiem

spytam ją, pewnie.

Córka śnidanie stawia, pewnie- nie rzuca się zakładów na wiatr- w poniedziałek jak się uda.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:07, 10 lip 2015

Do góry
Enya73 napisał(a)
Magnolia Gratki serdeczne Moja córka z kolei dostała się na prawo na UŚl w K-cach

przybij piątkę!- spisałyśmy się ,co?
Moja codzienność - ogród Oli 20:05, 10 lip 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Przepis na jeżówki ala Magnolia na 999 stronie u Kokoszki.

Ensata napisał(a)
No własnie tez chciałam doniesc o jezówka, ale Tess szybsza

dziękuję byłam i już do notesika skopiowane
Skąpana w słońcu 19:04, 10 lip 2015

Do góry
A taką rabatkę zaprojektowałam i wykonałam z moją młodzieżą w pracy

Ma delikatna kolorystykę

magnolia, 2 hortki, jeżówka Aloha, lawenda i trawa rozplenica

Muszę jeszcze traw dosadzić

Kiedys pokaże Wam inne rabatki w pracy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:25, 10 lip 2015

Do góry
Magnolia, ryzy ty ryży, a czekolada, wzdech z takimi oczami. Daj znaka, co fryzjerka powie, tylko czy ona nie z tych zazdrosnych ? Znam takie, co powiedzą, dokładnie odwrotnie)) oczywiscie nie obrazajac fryzjerki

Gratki, zdolne dzieci, córa sniadanie stawiała? dała czadu z tym wynikiem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:59, 10 lip 2015

Do góry
Magnolia Gratki serdeczne Moja córka z kolei dostała się na prawo na UŚl w K-cach
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:55, 10 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
obiecałam babę- babeczkę właściwie:

Magnolia jak avatarek ... no nie poznałam ..... a babeczka całkiem całkiem fajna
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:37, 10 lip 2015

Do góry
obiecałam babę- babeczkę właściwie:

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:35, 10 lip 2015

Do góry
Tesskowe podpórki sa wg mnie cakiem dobre- lekkie i niezwracajace uwagę, a robote zrobią.
Na wzorcznicze olśnienia oli jeszcze trzeba poczekać- teraz to będą męczyć pierwszoroczniaków materiałoznawstwem, rysunkiem technicznym i takimi.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:13, 10 lip 2015

Do góry
No to już zajcuid dla przyszłej projektantki zaprojektować nowoczesna popdorę pod hitki Kokochy.
Magnolia Gratuluję - ja też bym była (tylko moje dziecię nie lubi się uczyć) hahahah
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies