dzięki, dzięki.
Akurat jak kogoś uziemiać to tylko średniaka, on to najlepiej znosi.
Lubi jak mu powoli leci czas- czyta, słucha muzyki, trochę gra na kompie, nawet poduszkę uszył. Dziś ma tłuc kotlety, przy pomocy siostry, bo trochę mało stabilny jest na tych kulach i 1 nodze.
Córka w czwartek 'wiksę' robi,czyli po nowemu imprezę na okoliczność świętowania egzaminów. Po niedzieli rusza na wakacje, tylko wisi nam śniadanie bo założyliśmy się o śniadanie w restauracji- my stawiamy jak się nie dostanie, ona jak się dostanie z dobrym wynikiem. Przegrała!
Amelio, tam jeszcze jest stipa 'Pony tails' , perovskia , magnolia nigra , dwa klony flamingo , obwódka z bukszpanu, z tyłu cisy i miskanty 'morning lights' dojdą jeszcze jakies niskie trawy i biały akcent.. moze jakies kulki zimozielone..
zobacze jak to się bedzie rozrastać..
Shemsi a zapraszam serdecznie a co dziergasz ciekawego?
ja mam 3 dziewczyny.. najstarsza ma 15 lat i juz jest wielka jak ja, srednia 5, a najmlodsza to ta beza różowa hihi wlasnie 7 miesiecy jej stuknie i odkryła ,ze trawe mozna wyrywac, przypuszczam więc ,że neidługo zacznie wcinać ziemię hah
no włąśnie, tylko mam dylemat co, moze jakas inna róża, a może coś drobniutkiego.. miotam się bo nie chce przedobrzyć.. pewnie w przyszlym roku cos dosadze..
Magnolia gratki dla młodzieńca. A córa na wakacje zasłużone jedzie po od razu? Młody pewnie się nudzi, współczuję z nogą, pech na calego. Donoszę, że karmnik zyje
Za to średniak dostał się do gimnazjum , nie najlepszego do jakiego startował, ale bardzo dobrego- dostało się 150 osób, w tym większość z rejonu( więc mieli gwarantowane miejsce), a odpadło 511- więc tez można powiedzieć że się popisał. Choć tydzień wcześniej wykręcił lepszy popis- przeciął sobie na wierzchu stopy tętniczkę i ścięgno. Mam więc gimnazjalistę szytego i w gipise na 5 tygodni
baby ruszyły, czy bocza się? Moja jedna jest piekna, druga się zbiera, tzrecia się zastanawia, czwarta szlag trafił, a piątą M trafił łopatą - nie rozumie takiej urody
Na Martchoł.... jest strasznie drogo, a gwarancja towaru żadna. Sąsiadka dużo roślin u nich kupiła, z reguły magnolie, świerki wężowe i różaneczniki i przynajmniej połowa jej padła, teraz dogorywa magnolia alba, mimo, że warunki mają moim zdaniem niezłe( ziemię odpowiednio przygotowaną, podlewanie, nawożenie wg wymagań, a i tak kicha)
Kasiu czy ty mnie o cos pytałaś?- cholewka zapomniałam. Zdarza mi się, więc się przypominajcie, dobra? niech mnie potem nie budzą w nocy wyzuty sumienia że coś komuś, gdzieś, miałam....
dzięki Korol. To wczesne dziecko studenckie- studiowała ze mną architekturę krajobrazu, z M. fizykę teoretyczną- braliśmy ja czasem na zajęcia, więc szybciej gadała niż chodziła
Tess jakie piękne zdjęcia! Cudne, nastrojowe, a na nich śliczny, bujny ogród.
Jestem zauroczona.
U Ciebie to oznajmię Tess- Ola prawie na pewno zdała, zaliczyła rozmowę. potrzebuje z niej tylko 1 pkt, a poszło jej dobrze. Ale wyniki dopiero za tydzień.