MirellaB
08:29, 08 sie 2015
Kupowałam azalie w tym roku w szkółce i pytałam czy na południową rabatę mogę ją posadzić? Pani mówiła, że lepiej do cienia albo półcienia w pełnym słońcu da radę, ale będzie krócej kwitła
.
Posadziłam na południową rabatę igiełkową. Zobaczymy jak jej tam będzie
Rozumię, że magnolię masz od południowej strony posadzoną?
Magnolia jest duża by dawała na dole cień azali
Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam, pięknie to wyglądało. Nie mam u siebie miejsca, żeby tak zrobić, ale chętnie bym to skopiowała
Takie duże tuje przesadziłaś w upale? Nie wiem czy przetrwają. Musisz dużo wody pod nie lac.
Zestawienie jałowca z powojnikiem? Dla mnie to jakieś takie bardzo wymyślne, dziwne zestawienie, zdecydowanie nie mój styl, nie moja bajka. Mi się nie podoba. Ja bym tak nie posadziła.

Posadziłam na południową rabatę igiełkową. Zobaczymy jak jej tam będzie

Rozumię, że magnolię masz od południowej strony posadzoną?
Magnolia jest duża by dawała na dole cień azali

Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam, pięknie to wyglądało. Nie mam u siebie miejsca, żeby tak zrobić, ale chętnie bym to skopiowała

Takie duże tuje przesadziłaś w upale? Nie wiem czy przetrwają. Musisz dużo wody pod nie lac.
Zestawienie jałowca z powojnikiem? Dla mnie to jakieś takie bardzo wymyślne, dziwne zestawienie, zdecydowanie nie mój styl, nie moja bajka. Mi się nie podoba. Ja bym tak nie posadziła.