rok temu takie śliczne 2 róże okrywowe kupiłam, jedną nie posadziłam i siedzi w oryginalnej donicy
ciekawe czy coś z niej będzie
a tu dałam patyki białej i różowej anabelki, wspaniale kwitły, ale czy zbudowały korzenie?
Chopin do wazonów dawałam
Basiu, przychodzę z rewizytą, pospacerowałam trochę po Twoim ogrodzie i zauroczyła mnie ta dekoracja ze starego pnia. Jaka szkoda, że są takie nietrwałe, ten był wyjątkowo piękny. Bardzo lubię takie ozdoby w ogrodzie, będę tu chętnie zaglądać.
Wypatrzyłam takie połączenie na pintereście i spróbowałam.
Nie wiedziałam, że te pylniki będą takie żółte, ale trudno, one są takie piękne i przyciągają mnóstwo pszczół
Zagajanka Na wyspie zrobił się okropny busz, rozpanoszył się powojnik i nie widać poszczególnych roślin. Mam kilka zdjęć, może coś będzie widać na tych.
No tak, u Ciebie wszystko dobrze wygląda Mi zależy szczególnie na dużych kwiatach - mam jarzmiankę dzikuskę, taką, jaka rośnie naturalnie w lasach, a chciałabym mieć też odmianową.
Funkie najbardziej podobają mi się w fazie bardzo początkowej - pozostaje jeszcze kwestia dokarmiania ślimaków - czy ja na pewno tego chcę?