Asia bardzo ładne widoki teraz wiem jak to wszystko wygląda. Bardzo ładny teren.
Jeśli mogę coś radzić słuchaj swojego wewnętrznego "ja". Co ci dusza podpowiada tak rób. Już tyle jesteś na tym ogrodowisku to chyba wiesz co się z czym je. Spisz sobie drzewa jakie ci się podobają popatrz w necie jak się przebarwiają czy kolosy czy nie i sadz.
Zwróć uwagę na to, że drzewa mają korzenie. Sądzą blisko drogi podjazdowej mogą ci wysadzić kostkę.
Czy ten teren powyżej podjazdu czyli skarpa to jeszcze twój teren?
Wiosna zetkij te pięciorniki o połowę.
Przeczytałam sporo wstecz ale nie doczytalam jakie drzewo masz zamiar posadzić gdzie ten palik aby ci nie zaburzyło widoku na resztę ogrodu?
Musi to być drzewo na wysokim pniu a zarazem osłaniajacy taras tak?
Nie myśl i nie pytaj się bo zwariujesz. Ogród robisz dla siebie a nie dla nas tutaj ogrodniczek. Każdy tutaj ma inny punkt widzenia jakby co zrobił.
Ja sadze trawy tam gdzie mi się podoba, najwyżej przesadze.
Znalazłam cię ale się zdziwiłam że nie mogłam napisać w poprzednim wątku haa witaj kochana doradzałaś mi tam o małym oczku dzięki a tu czytam że jeżówki mogą sie wyrodzić i chyba u mnie tak się stało bo znikły nagle i szkoda mi bardzo je lubiłam ...pięknie jesiennie się zrobiło zaraz będzie buro i ponuro ...ale puki co podziwiamy jeszcze kolory cudne jażmianki buziam Ewcia
Ale fajnie witaj Sylwuś
babcia ma gdzie spacerować pozdrawiam babcie
pięknie trawy powiązałaś
ja dopiero się zbieram ...jedną już zwarkoczowałam bo wchodziła na chodnik jeszcze przed kwitnieniem ale moje warkocze to lipa u ciebie to dopiero efekt
buziam
Ktoś wypatrzy?
Już siadają na wielu drzewach w ogrodzie, a ostatnio na sośnie i na złotokapie za pergolą, ale też w łące, w suchym strumieniu, pod krzewami....
Super zakupy udały ci się będą cieszyć na pewno . Pobiegłam wstecz i dopiero zobaczyłam ile masz trawy do koszenia i kamienie które uwielbiam no i klony jakie wielkie tylko byłam bardzo na przodzie trzeba długo buszować żeby wszystkie okazy zobaczyć moc pracy masz u siebie i fajnie jest jeszcze popatrzę ...