Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Mój mały raj na ziemi :) 21:53, 15 gru 2013

Do góry
Anula a co tam masz czerwonego w donicy przy schodach?
Mój mały raj na ziemi :) 21:46, 15 gru 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
Boćku, Robaczku - to dekoracje zeszłoroczne
nie ważne bo piękne, pamiętam jak piałam z zachwytu w ubiegłym roku do tego koszyczka
Mój mały raj na ziemi :) 21:45, 15 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
W sprawie półproduktów trąbię o tym już trzy lata
No i wątki wystarczy czytać dziewczyny kochane

Poczytajcie tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1285-stroiki-i-wianki

no i tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/2529-dekoracje-na-boze-narodzenie-2012

Danusiu nie każdy ma możliwość pojechania na giełdę kwiatową, bo w jego okolicy nie ma różnego rozaju wianki, dodatki są w tej chwili dostępne w różnych kwiaciarniach, w marketach. Myslę że nie ma problemu z materiałem w tej chwili
ja wianek na swoich drzwiach wieszam od dobrych 10 lat i nigdy nie miałam problemu...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:27, 15 gru 2013

Do góry
no i stalo się wiosna!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:17, 15 gru 2013

Do góry
nadobiłam, z braku czasu na pisanie mówie że czarodziejsko tak oszronnione...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:07, 15 gru 2013

Do góry
o matko, a co Wy??? nie liczcie na fajerwerki... wszystko w pudłach, nie mam kiedy zrobić... Dzisiaj się zmobilizowałam i zrobiłam stroik na ladę w biurze, tylko i wyłącznie w kolorze czerwieni i srebra. Wyobraźcie sobię, że w piątek kupiłam do niego czerwona wstążkę, chodzę szukam i kamfora. Rozpytuje po domu a mój M mówi, że wylądowała w koszu... leżała na blacie to ją wywaliłem... ręce mi opadły... piękna czerwona wstążka zwinięta w rulon...
Do tego pogoda pod psem, buro i ponuro, wczoraj pół dnia siąpił deszcz. Okna mam brudne jak nigdy w życiu... wogóle nie czuje świąt...
Jasiek jutro idzie do przedszkola po kolejnych dwóch tygodniach w domu z chorobą, może wkońcu zrobię prezenty na domiar wszystkiego muszę iśc na sylwestra na którego nie mam ochoty, poprostu rewelacja
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:27, 14 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Cukinia z serkiem kozim.... Brzmi nieckę ja tylko z mięskiem robię

Nasza też z mięskiem i serem M powiedział, ze nie zdradzi tajemnicy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:23, 14 gru 2013

Do góry
Cukinia z serkiem kozim.... Brzmi nieckę ja tylko z mięskiem robię
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:21, 14 gru 2013

Do góry
A u nas cudnie pada deszczyk i +2
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:42, 13 gru 2013

Do góry
Gabisia napisał(a)
Łukaszku, ale świetne te wianki stworzyłeś!
Jestem pełna podziwu dla naszych forumowych chłopaków, że tacy fajni i pracowici są
Ściskam przed świątecznie

Bardzo dziękuje, miło jak ktoś docenia to co staram się robić. Jeszcze w tym roku jakiś wianek powstanie a może i dwa...

Marzena2007 napisał(a)

Ojeju jakie cudo i jaki pomysłowy sposób na wieszanie wianka

Oczywiście wianek to 'hybryda'. Zrobiony w zeszłym roku z dwóch starych wianków, nowego podkładu i nowych ozdób, i na dodatek insiprowany wiankiem z gazety

ana_art napisał(a)
Łukasz jakie cudne wianki, najbardziej podoba mi się ten świecąco-błyszczący.
co do patentów drzwiowych to w bloku mieliśmy drzwi drewniane i zawsze wieszalam wianek na gwoxdziku który był wbity, służyl mi bezproblemowo kilka lat, w domu mam drzwi metalowe z nieszczęsnym witrażem i muszę kombinować, od dwóch lat mam patent z wielka przyzsawką. chociaż nie do końca mi pasuje...

Dziękuje Z drzwiami metalowym jest już niestety większy problem niż z drewnianymi, wiercenie tylko dla odważnych
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:09, 13 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Wy mnie nie straszcie bo ja w poniedziałek ide do fryzjera... iam, żadnych rewolucji ale licho wie...
Równo trzy lata temu postanowiłam powrócić do naturalnego koloru włosów, zrobiłam się na sztynkę, weszłam do domu i z ust mojego pierworodnego usłyszałam 'oooo matko coś Ty z sobą zrobiła?!!!!" M dyplomatycznie milczał a jak przechodziłam obok lustra to samasię siebie wyrachiwałam... po 3 dniach jeszcze przed świętami znowu powróciłam do blondu

Ja nie dam rady w trzy dni wrócić do poprzedniej fryzury
Mus się przyzwyczaić...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:05, 13 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Pokaż nogi to ocenimy jakie masz to po 1.
a po drugie też byłam u fryzjera...ale wczoraj...i też nie wiem czy mam popaść w depresje...bo ściełam na krótko włosy. Ocenimy jutro ja sama umyję i ułożę. Pociesza mnie fakt , że to nie zęby i odrosną

Wy mnie nie straszcie bo ja w poniedziałek ide do fryzjera... iam, żadnych rewolucji ale licho wie...
Równo trzy lata temu postanowiłam powrócić do naturalnego koloru włosów, zrobiłam się na sztynkę, weszłam do domu i z ust mojego pierworodnego usłyszałam 'oooo matko coś Ty z sobą zrobiła?!!!!" M dyplomatycznie milczał a jak przechodziłam obok lustra to samasię siebie wyrachiwałam... po 3 dniach jeszcze przed świętami znowu powróciłam do blondu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:57, 13 gru 2013

Do góry
o matko co ja czytam... brązowo-kręcona??? buziam...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:26, 13 gru 2013

Do góry
o matko co ja czytam... brązowo-kręcona??? buziam...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:20, 13 gru 2013

Do góry
ide se... bo mnie gorsza derecha dopadnie...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:52, 13 gru 2013

Do góry
Łukasz jakie cudne wianki, najbardziej podoba mi się ten świecąco-błyszczący.
co do patentów drzwiowych to w bloku mieliśmy drzwi drewniane i zawsze wieszalam wianek na gwoxdziku który był wbity, służyl mi bezproblemowo kilka lat, w domu mam drzwi metalowe z nieszczęsnym witrażem i muszę kombinować, od dwóch lat mam patent z wielka przyzsawką. chociaż nie do końca mi pasuje...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:36, 12 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko, żeby Ci łupoty z głowy wybić, powiem że jestem na bieząco, bardzo podobają mi się te Twoje dekoracje malowane sprayem i te serducha lustrzane miszczostwo
BUZIAM

Już wybite
Straciłam wenę, wiec ide sprzatac
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:09, 10 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko, żeby Ci głupoty z głowy wybić, powiem że jestem na bieząco, bardzo podobają mi się te Twoje dekoracje malowane sprayem
też je zgapiłam i załatwiłam już czerwony i złoty spray hihi
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:07, 10 gru 2013

Do góry
a to o której startujecie????
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:05, 10 gru 2013

Do góry
Irenko, żeby Ci głupoty z głowy wybić, powiem że jestem na bieząco, bardzo podobają mi się te Twoje dekoracje malowane sprayem i te serducha lustrzane miszczostwo
BUZIAM
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies