Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 16:41, 13 gru 2013

hihihihhi. Te bombki na drzewie już dawno wiedziałam że będą czerwone , na wianku tez na poczatku miały być czerwone ale wyszło inaczej.
malkul 16:44, 13 gru 2013

Hej MartuśDawno mnie nie było tutaj bo odwyk mamstaram się
i sporo nowych spraw i zajęć. ale przyjemnych.
Co roku robimy sobie wspólny jeden duży prezent, w tym roku padło na Xboxa więc co wieczór zamiast siedzenia przy komputerze ćwiczę ZUMBĘ z mężem przed ekranem TV hahahahaha
No co-tez chce mieć nogi jak Magda70

Martuś co u Was? pokaż cosik ładnego coby oko nacieszyć
malkul 16:46, 13 gru 2013

magnolia napisał(a)
nie wiem czy tu wchodzić. Za ładnie, zazdrość mnie bierze, puls przyspiesza.

Bombki na grabie wyglądają super. Miałam tak kiedyś, ale farbę z nich zmywało. O wianku już nie wspominam, muszę się oszczędzać emocjonalnie.

Moje szklane ciekawa jestem jak po zimie będą wygladać, pewnie podobnie jak u ciebie bez farby zostaną
dziś jedziemy za choinką
magnolia 16:50, 13 gru 2013

U nas ciemno i buro. Jakoś ciężko wejśc w klimat świąt. Szukam prezentów, a to strasznie trudne.
Olka mnie mobilizuje do pierniczenia hurtowego,na choinkę i do zjedzenia o do obdarowywania.

No i byłam dziś u fryzjera- jeszcze nie zdecydowałam czy popaść w depresję, czy czuć się młodo.
Mój średniak spytał dlaczego pani mnie ostrzygła jak moją siostrę- to chyba nie był komplement. M. i Olka nie widzieli, spodziewam się po nich wszystkiego

Tak, ja tez chcę mieć takie nogi- są super!

malkul 16:56, 13 gru 2013

MArta wyslij fotkę w nowej fryzurze na emaila. pleassss.
magnolia 17:04, 13 gru 2013

jutro. dziś dotrę do domu o 23. czekamy na dzieci, idą 'pierniczyć' na cel charytawny, a my będziemy 'kulać' się po sklepach pewnie
Ale zrobię fotkę
AlKa 18:56, 13 gru 2013

Piękne te bombeczki te kolory mnie też by pasowały
ana_art 19:20, 13 gru 2013

ide se... bo mnie gorsza derecha dopadnie...
Magda70 19:27, 13 gru 2013

malkul napisał(a)
A tymczasem u kokoszki praca wre

Kurde...cicha woda brzegi rwie - czyli u Kokoszki praca wre...świetnie to wygląda...
Magda70 19:31, 13 gru 2013

magnolia napisał(a)
U nas ciemno i buro. Jakoś ciężko wejśc w klimat świąt. Szukam prezentów, a to strasznie trudne.
Olka mnie mobilizuje do pierniczenia hurtowego,na choinkę i do zjedzenia o do obdarowywania.

No i byłam dziś u fryzjera- jeszcze nie zdecydowałam czy popaść w depresję, czy czuć się młodo.
Mój średniak spytał dlaczego pani mnie ostrzygła jak moją siostrę- to chyba nie był komplement. M. i Olka nie widzieli, spodziewam się po nich wszystkiego

Tak, ja tez chcę mieć takie nogi- są super!

Pokaż nogi to ocenimy jakie masz to po 1.
a po drugie też byłam u fryzjera...ale wczoraj...i też nie wiem czy mam popaść w depresje...bo ściełam na krótko włosy. Ocenimy jutro ja sama umyję i ułożę. Pociesza mnie fakt , że to nie zęby i odrosną