Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

ana_art 20:05, 13 gru 2013

Magda70 napisał(a)

Pokaż nogi to ocenimy jakie masz to po 1.
a po drugie też byłam u fryzjera...ale wczoraj...i też nie wiem czy mam popaść w depresje...bo ściełam na krótko włosy. Ocenimy jutro ja sama umyję i ułożę. Pociesza mnie fakt , że to nie zęby i odrosną

Wy mnie nie straszcie bo ja w poniedziałek ide do fryzjera... iam, żadnych rewolucji ale licho wie...
Równo trzy lata temu postanowiłam powrócić do naturalnego koloru włosów, zrobiłam się na sztynkę, weszłam do domu i z ust mojego pierworodnego usłyszałam 'oooo matko coś Ty z sobą zrobiła?!!!!" M dyplomatycznie milczał a jak przechodziłam obok lustra to samasię siebie wyrachiwałam... po 3 dniach jeszcze przed świętami znowu powróciłam do blondu
Magda70 20:09, 13 gru 2013

ana_art napisał(a)
Wy mnie nie straszcie bo ja w poniedziałek ide do fryzjera... iam, żadnych rewolucji ale licho wie...
Równo trzy lata temu postanowiłam powrócić do naturalnego koloru włosów, zrobiłam się na sztynkę, weszłam do domu i z ust mojego pierworodnego usłyszałam 'oooo matko coś Ty z sobą zrobiła?!!!!" M dyplomatycznie milczał a jak przechodziłam obok lustra to samasię siebie wyrachiwałam... po 3 dniach jeszcze przed świętami znowu powróciłam do blondu

Ja nie dam rady w trzy dni wrócić do poprzedniej fryzury
Mus się przyzwyczaić...
baraga1904 20:30, 13 gru 2013

...nogi to dla mnie temat drażliwy ani zumba ani rumba mi nie pomorze ale dekoracje piękne pooglądałam...
leon60 20:44, 13 gru 2013

Gosiu rewelacja po prostu !
Gabisia 21:01, 13 gru 2013

Kokoszko, przepiękne te Twoje minimalistyczne dekoracje!
Ja zupełnie nie rozumiem dlaczego Ty sama wianka nie wiłaś???
beta 21:26, 13 gru 2013

hej

dekoracje bardzo eleganckie....pasują do wnętrza...fajny pomysł na choinke....ja też mam pomysł na przyszły rok na super elegancką choineczkę...jak nie zapomnę to zrobię

no i podziwiam za konsekwencję-czerwone bombki i czerwone sznurki na trawach...ślicznie
beta 21:28, 13 gru 2013

Magda70 napisał(a)

Pokaż nogi to ocenimy jakie masz to po 1.
a po drugie też byłam u fryzjera...ale wczoraj...i też nie wiem czy mam popaść w depresje...bo ściełam na krótko włosy. Ocenimy jutro ja sama umyję i ułożę. Pociesza mnie fakt , że to nie zęby i odrosną

w jaka depresje!?...super wyglądasz....i nie mam interesu żeby kłamać
dominika_rew 22:09, 13 gru 2013

I gdzie u Ciebie ta walka wewnętrzna z "kokoszką"? ja widzę tu konsekwencję kolorystyczną, stylową i po prostu jest pięknie z klimacikiem
Madzenka 22:39, 13 gru 2013

Ślicznie pokokisiłaś, uwielbiam twe minimalistyczne dekoracje i konsekwencję
Enya73 22:44, 13 gru 2013

Świetnie wszystko dobrałaś Sama bym tego lepiej nie wymyśliła Czuć już u Ciebie świąteczną atmosferę A ja dalej wiję i końca nie widać

Buziaczki