Mala_Mi
22:26, 16 gru 2013

Jak włażę na forum to jest czas dla mnie... i chyba nawet go za dużo tu mitrężę.. ale najpierw musimy zadowolić siebie, potem łatwiej zadowalać innych... nie ma wtedy czegoś straconego

Sosenka żółta jak kurczak od dawna.. bardzo ja lubię... takie moje słoneczko na skalniaku

Śnieg zmarznięty po kątach leży.. wczoraj nawet padało...
Hmmm ... w kwestiach małżeńskich nie pomogę.. rozsądnie jest powiedzieć, że koleżance sie zostało i za jakieś chabazie ci podesłała.. ale kłamstwo ma bardzo krótkie nogi.. i chyba lepiej to wziąć na klatę.. A żeby klata nie bolała, to wymyśl coś co zadowoli eMusia.. np. powiedz, że jego kolej odkurzania, ale ty to zrobisz... albo że może iść na jakiś mecz, albo obejrzeć w telewizorni coś co Tobie nie pasuje, ale sie poświecisz i mu pozwolisz... takie babskie sposoby

Nie mam tego problemu, bo u nas to raczej ja jestem kutwa

Jutro pozaglądam do was, ale dziś .. trójkąty i naprężenia czekają..