Aniu a czemu one się dziwią? na trampolinie to i ja z wnukami brykam a co córka nie może, bo ma lokomocyjna to babcia musi jest fajnie, świetnie się bawimy
Bogusiu, wpadam z rewizytą.
Piękne róże masz Ja nie mam ani jednej jeszcze, uwierzysz?
A 300 metrów to wcale nie mało. Wiele z nas ma taki metraż. Ja mam dom na działce o powierzchni 434 metry. Czyli mój ogród ma pewnie ze 150 m2, nie więcej.
Tess,życzę jak najbardziej ,dużo zdrowia Twemu M.Cholerne grypsko!A kysz!
I mu zaaplikuj lekarstewko,herbatka z rumem i ziarenko pieprzu.Herbatkę wypić,ziarenko położyć na brzuszku,i drugim brzuszkiem rozcierać na proszek! Do skutku! Na zdrowie!
Bożenko, serba nie dałam rady wkopać, bo ziemia zamarznięta. Pewnie tylko trochę, ale szpadla nie dałam rady wsadzić. Ogaciłam kartonami, kocami i obsypałam śniegiem. Będzie, co ma być.
Ozzi - no bardzo podobają mi się te pionowe ściany, ale to droga przyjemność jest.
A przy ilości moich metrów powierzchni pionowych to majątek trzeba by zastawić
Marzenko, Irenko, Celinko - pozdrawiam, buziam i macham
Tesiu bingo, ale ja - nie , to nie ja. A świerki moje chodź za ogrodzeniem. Żałuję ich, właściwie niby moje, a nie moje Ale czubki nowe wypuszczą i będzie git.
To kto Ci je ściął i dlaczego?
Piękne zdjęcia. A choinka ze śniegiem i świecącymi lampkami bardzo klimatyczna
Widzę że przygotowania do sezonu wiosennego pełną parą idą. Bluszcz bluszczem (nie myśl o tych 9 latach, florovitu mu nie żałuj, i skrócisz ten okres do połowy), ale te 50 żurawek, ho, ho.
Ładne odmiany wybrałaś. Już widzę oczyma wyobraźni te kwadraty pod kulkami...
Edytuję, bo wszak te żurawki chyba nie na owe kwadraty? Wszystkie w jednej tonacji robisz?
hahaha Jasiek 2, Maciej 16 Pamiętam gdy byłam małym pacholątkiem a moja mama była w moim obecnym wieku to myślałam, ależ ona stara teraz widzę że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia
16? Toż o jakiej starości dziewczyno piszesz???
Stanowczo zabraniam pisania, że duże dzieci świadczą o naszej starości.
Ja mam dzieci całkiem dorosłe, a stara nie jestem. Duszę młodą mam, ot, co!
Buziaki, Laski
a kto powiedział żem stara mój Maksyś twierdzi że jeszcze młoda i piękna jestem i tej wersji się trzymam UPARCIE!!!! i ku ździwieniu sąsiadek brykam z nimi na trampolinie
...ale ładne są Aniu...śnieg i zima ma swój urok i jeszcze oświetlenie...
...zdjęcia z metamorfozy to miód na serce takich jak ja...co jeszcze są przed...
Aniu, pięknie zimę w swoim ogrodzie pokazałaś. I metamorfoza podnosi na duchu
Ania, dzięki za metamorfozy! to również miód na moje skołatane serce ...
Bardzo podobają mi się zdjęcia nocne kałuży
Macham!
Wiem jak budująco działają, ale ja nadal należę do tych niecierpliwych ..
ale zimowo się u Ciebe zrobiło
Teraz chyba w całej Polsce jest zimowo....
Aż oczy mi się zmęczyły od tych sześciu ston dziś naprodukowanych. Moim zdaniem w rowach najczęściej leżą ci którzy uciekali przed piratami i juz nie mieli gdzie uciekac , bardzo rzadko sami piraci bo oni zepchną każdego i pojadą dalej . Tak samo jest z tymi co gina na drogach, w większości to niewinni ludzie. Taki szaleniec jedzie dalej bo jego ta sytuacja nie zaskoczy a zaskakuje innych i oni giną bo nie mają czasu ani miejsca by jakoś uciec.
Z tym jest różnie.. znam takich co piratowali.. i się przeliczyli....
Nie chciałam męczyć Twoich oczu, ale wreszcie zobaczyłam zimę jak zimę I ta pierzynka na roślinkach.... od razu spokojniej czekam na wiosnę