Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Zielony galimatias 16:11, 10 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)

Ja wiem gdzie Ty jesteś...Teraz mnie olśniło. Ty się wdrażasz przecież. Jesteś eWUŚ, tak?

No padłam. Grabulki, dobrze że jesteś Ty i Twoje poczucie humoru

Ewuś, buziam i macham

Buziam, macham i zmykam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:49, 10 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Heloł, Miła

Nie daję rady być w Twoim wątku na bieżąco. Nawet nie będę udawać, że jest inaczej.
Ale strój wypadowo-nartowy widziałam - elegantko
Cieszę się, że sporo Ogrodowiczan jedzie w tę Kotlinę, to wątki będą wolniej przyrastały - może dam radę nadrobić zaległości

Udanego wypadu i buziam oczywiście

Tereniu, zgubo, gdzieś nam przepadłaś, więc super że już jesteś!....tu jeszcze na nartach nie jeździłam, będzie to również dla mnie odkrycie innej części pięknej Kotliny Kłodzkiej

ciekawa jestem, jak moje portki będą wyglądać po tych nartach, ale Ania asc mówi, ze strój zobowiązuje, tzn, że nie mam lądować na siedzeniu, ha, ha

Ogród zmyślony 10:35, 10 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Myszorku, witaj
ja nie wiem, jak to się stało, że dopiero teraz odwiedziłam Twój wątek.
Przeczytam dziś - jednym tchem - prawie cały, pominęłam "zimowe" miesiące tylko.
Pięknie jest w Twoim ogrodzie. No, po prostu pięknie!
I pomyśleć, że niewiele brakowało, a miałabym przyjemność przedeptać go na żywo. Ale nie przedeptałam - nie dałam rady dotrzeć na objazdówkę warszawską

Choć Twój ogród w zasadzie już oglądałam na forum - w relacji z objazdówki właśnie - to dopiero teraz go
zobaczyłam.
Zachwycił mnie i zauroczył. Świetna robota, wspaniały efekt.

Na marginesie: zauroczyły mnie osobodni czy to Twoja zawodowa nomenklatura? Bo tak mi się ten termin kojarzy. I to wcale nie z rachunkowością czy ekonomią, choć z finansami

Pozdrawiam ciepło

Tess, dziękuję bardzo, też tak mam, że czasem po którymś razie nagle zatrybiam i zaczyna mi się coś podobać, dostrzegam potrzeby właściciela ogródka, czym się sugerował, jak żyje i kupuję tą wizję.

Na kształt mojego ogrodu miała olbrzymi wpływ żelazna i zdyscyplinowana ręka Danusi. To ona uczy mnie uporządkowania na moim ugorku. Naprawdę jesteśmy szczęściarzami, że trafiliśmy tutaj. Ja może więcej czytam i oglądam niż gadam, ale rozwój tej społeczności, ta serdeczność wśród ludzi, chęć pomocy, zaangażowanie, itd ujmuje mnie i często też "prostuje".
Podziwiam Cię, że zechciałaś przelecieć przez wątek, ja bym nie miała tej odwagi.
Osobodni to tak chyba dość powszechny przelicznik, w firmach z pewnością wiąże się z finansami i utrzymaniem płynności. Ja nie jestem finansistą, zajmuję się technicznymi rzeczami, taki dość męski zawód mam, no.
Do mojego ogrodu zawsze zapraszam
Początki w Kruklandii 09:28, 10 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Juzia, podziwiam, że w środku zimy już planujesz
Nie pomogę, bo u mnie umiejętność planowania w skali od jednego do pięciu wynosi minus trzy.
Ale kibicuję

A już tam minus trzy Mnie nie oszukasz widziałam kawałek Twojego ogrodu

Ja już kończę z planowaniem. Śniegu w nocy dowaliło i zapadam w sen
Nie no żartuję. Dość mam tej zimy i już bym coś porobiła....to chociaż poplanuję
Rododendronowy ogród II. 08:42, 10 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Bożenko, rzadko ostatnio na forum goszczę, więc pewnie gratulacji na 600 nie złożyłam, wybacz mi,

proszę

Buziać i tuliskać przyszłam, a tu i powrotu do zdrowia oczętom życzyć trzeba koniecznie.

Oszczędzaj oczy Bożenko.

Piszę w dużych odstępach (podwójna spacja) żeby łatwiej było Ci czytać - to mniej męczące dla oczu.

Modraszki mnie zauroczyły

Buziam

Miło mi że zajrzałaś. No muszę oczy oszczędzac bo nie mam innego wyjścia ale na krótkie wypady na forum już sobie pozwalam.Wczoraj nawet zajrzałam do kilku osób ale dłużej posiedziec niestety nie mogę co mnie bardzo denerwuje, nie znoszę takiej niepełnosprawności. Dzięki Tereniu za pamięc. serdecznie pozdrawiam.
Mój kawałek raju II 02:12, 10 sty 2013

Do góry
No, teraz juz naprawdę człapię w kierunku łóżka
Tyle schodów, ojoj....
Pa
Dla odmiany czas na zmiany... 02:11, 10 sty 2013

Do góry
Beta, tuliskam, buziam, i ściskam
Na nic czasu nie mam, i robota robotę goni
Też nadrobić zaległości (nie tylko na Ogrodowisku) nijak nie mogę.
Całuski
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 02:08, 10 sty 2013

Do góry
Marzenko, buziam tylko
Mój kawałek raju II 02:07, 10 sty 2013

Do góry
Dziękuję za kfiatucha
I lecę do sypialni, z nadzieją, że już teraz dam radę zasnąć. Bo już raz próbowałam - nie dało rady, nawet barany nie pomagały
Dobranoc, Aniu
Mój kawałek raju II 01:50, 10 sty 2013

Do góry
staram się Tess oszczędzać a po grypie jeszcze też nie za dobrze
Początki w Kruklandii 01:20, 10 sty 2013

Do góry
Juzia, podziwiam, że w środku zimy już planujesz
Nie pomogę, bo u mnie umiejętność planowania w skali od jednego do pięciu wynosi minus trzy.
Ale kibicuję
Ogrodnik Mimo Woli cd 01:11, 10 sty 2013

Do góry
Aniu, wpadłam życzyć udanej podróży i wspaniałej zabawy

Cudne niebieskości pokazałaś (już obejrzałam) a żółcie (bo to chyba żółcie były?) za chwilę obejrzę.
Ha, czytałam sprawozdanie u Konstancji!

Buziam
Mój kawałek raju II 00:56, 10 sty 2013

Do góry
Aniu, mam trochę zaległości forumowych, także u Ciebie, ale pewnie nadgonię dopiero, jak Ogrodowisko na narty pojedzie
Mam nadzieję, że dobrze się już czujesz po chorobie. O problemach z okiem przeczytałam u Bożenki, może powinnaś je pooszczedzać trochę? Mniej komputera.

Całuski
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 00:51, 10 sty 2013

Do góry
Agnieszko, piękne zdjęcia z nowego aparatu.
Odpowiedzi na zagadkę nie znam - na gryzoniach się nie znam. Gdyby toto żywe było, to moze bym coś skojarzyła, ale takie wymemłane, to niepodobne do niczego.
Zielony galimatias 00:40, 10 sty 2013

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ja wiem gdzie Ty jesteś...Teraz mnie olśniło. Ty się wdrażasz przecież. Jesteś eWUŚ, tak?

No padłam. Grabulki, dobrze że jesteś Ty i Twoje poczucie humoru

Ewuś, buziam i macham
Ogród w lesie 23:17, 09 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Grabulki, buziać przyszłam, a tu ktoś wygina śmiało ciało
To chyba zmykać stąd mus, bo york łypie na mnie pedałami, a ja ani myślę kręcić, co dopiero o wygibasach jakiś...

Buziam

Tessi wróciła....Hurrra! Teraz to już i ja wyginam śmiało ciało...
Ogród w lesie 23:02, 09 sty 2013

Do góry
Grabulki, buziać przyszłam, a tu ktoś wygina śmiało ciało
To chyba zmykać stąd mus, bo york łypie na mnie pedałami, a ja ani myślę kręcić, co dopiero o wygibasach jakiś...

Buziam
Ogród w lesie 22:58, 09 sty 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
No znam gościa, ale nie po imieniu Mogłam dzieci najpierw zapytać, a tak siara.

Też nie skumałam, że tego gościa znam
Kubusiowo 22:45, 09 sty 2013

Do góry
Buziaki zostawiam
Daj znać, jak już będziesz mogła, bo się martwimy.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:41, 09 sty 2013

Do góry
Heloł, Miła

Nie daję rady być w Twoim wątku na bieżąco. Nawet nie będę udawać, że jest inaczej.
Ale strój wypadowo-nartowy widziałam - elegantko
Cieszę się, że sporo Ogrodowiczan jedzie w tę Kotlinę, to wątki będą wolniej przyrastały - może dam radę nadrobić zaległości

Udanego wypadu i buziam oczywiście
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies