Joaska
10:29, 09 sty 2013
Gosia, kurcze trudna sprawa z tym chorowaniem Kuby,
u mnie tez choroba za choroba sie ciągnęła i tez w końcu wylądowałam w szpitalu z młodym w październiku,
i tam nauczyłam się co robić, żeby młodemu pomóc,
a ponieważ mój młody to zadeklarowany alergik trafiliśmy do super alergologa - pediatry i nam wytłumaczył co i jak...
od tamtej pory katar ktory zazwyczaj konczyl sie zapalenim płóc znika po 3 dniach,
teraz młody złapał grypsko -
w niedziele wymioty + gorączka 40C ból gardła, wizya u lekarza - tylko leki alergiczne,
poniedzialek tylko gorączka + lekki katarek,
wczoraj oznajmił że jest zdrowy i faktycznie tak sie zachowuje.
Myślę że powinnaś udać się do jakiegoś specjalisty, może pulmonolog.
Tak czy inaczej zdrowia Kubusiowi życzę.
A na kaszelek najlepszy jest nebulizator i zwykła sól fizjologiczna!!+ duuuużo picia wody!
u mnie tez choroba za choroba sie ciągnęła i tez w końcu wylądowałam w szpitalu z młodym w październiku,
i tam nauczyłam się co robić, żeby młodemu pomóc,
a ponieważ mój młody to zadeklarowany alergik trafiliśmy do super alergologa - pediatry i nam wytłumaczył co i jak...
od tamtej pory katar ktory zazwyczaj konczyl sie zapalenim płóc znika po 3 dniach,
teraz młody złapał grypsko -
w niedziele wymioty + gorączka 40C ból gardła, wizya u lekarza - tylko leki alergiczne,
poniedzialek tylko gorączka + lekki katarek,
wczoraj oznajmił że jest zdrowy i faktycznie tak sie zachowuje.
Myślę że powinnaś udać się do jakiegoś specjalisty, może pulmonolog.
Tak czy inaczej zdrowia Kubusiowi życzę.
A na kaszelek najlepszy jest nebulizator i zwykła sól fizjologiczna!!+ duuuużo picia wody!