Tess
22:19, 09 sty 2013

Myszorku, witaj
ja nie wiem, jak to się stało, że dopiero teraz odwiedziłam Twój wątek.
Przeczytam dziś - jednym tchem - prawie cały, pominęłam "zimowe" miesiące tylko.
Pięknie jest w Twoim ogrodzie. No, po prostu pięknie!
I pomyśleć, że niewiele brakowało, a miałabym przyjemność przedeptać go na żywo. Ale nie przedeptałam - nie dałam rady dotrzeć na objazdówkę warszawską
Choć Twój ogród w zasadzie już oglądałam na forum - w relacji z objazdówki właśnie - to dopiero teraz go
zobaczyłam.
Zachwycił mnie i zauroczył. Świetna robota, wspaniały efekt.
Na marginesie: zauroczyły mnie osobodni
czy to Twoja zawodowa nomenklatura? Bo tak mi się ten termin kojarzy. I to wcale nie z rachunkowością czy ekonomią, choć z finansami
Pozdrawiam ciepło

ja nie wiem, jak to się stało, że dopiero teraz odwiedziłam Twój wątek.
Przeczytam dziś - jednym tchem - prawie cały, pominęłam "zimowe" miesiące tylko.
Pięknie jest w Twoim ogrodzie. No, po prostu pięknie!
I pomyśleć, że niewiele brakowało, a miałabym przyjemność przedeptać go na żywo. Ale nie przedeptałam - nie dałam rady dotrzeć na objazdówkę warszawską

Choć Twój ogród w zasadzie już oglądałam na forum - w relacji z objazdówki właśnie - to dopiero teraz go
zobaczyłam.
Zachwycił mnie i zauroczył. Świetna robota, wspaniały efekt.
Na marginesie: zauroczyły mnie osobodni

Pozdrawiam ciepło