Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:27, 28 gru 2012

Do góry
Jak to z uszkodzonym skrzydełkiem?
Zwichnęłaś, złamałaś?
Bardzo boli?
Ile czasu będzie trwała rekonwalescencja?

Oczywiście strasznie się cieszę, że jesteś z nami
Buziam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:57, 28 gru 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)

Tess Paryż jest cuuuuuudowny. Ja byłam z rodzinką przez tydzień. Z przewodnikiem w ręku obejrzelismy wzdłuż i wszerz
Najbardziej zakochalam się w sniadaniach jedzonych w kafejkach w porannym słońcu a wino z bagietką wypite (prosto z malutkiej butelki) na trawniku w Wersalu smakowalo jak w najdroższej restauracji

Marzenko nic już nie mów, bo ja w tym roku nie jadę za granicę, co najwyżej nasze góry będę zwiedzać (dość umiarkowanie, bo z dzieckiem daleko nie pójdziemy)

ale Paryż to moje marzenie, bo nie byłam nigdy, Rzym także mam nadzieję, że relacja z wojaży będzie na forum

Polskie góry są piękne
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:21, 28 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Tess Paryż jest cuuuuuudowny. Ja byłam z rodzinką przez tydzień. Z przewodnikiem w ręku obejrzelismy wzdłuż i wszerz
Najbardziej zakochalam się w sniadaniach jedzonych w kafejkach w porannym słońcu a wino z bagietką wypite (prosto z malutkiej butelki) na trawniku w Wersalu smakowalo jak w najdroższej restauracji

Marzenko nic już nie mów, bo ja w tym roku nie jadę za granicę, co najwyżej nasze góry będę zwiedzać (dość umiarkowanie, bo z dzieckiem daleko nie pójdziemy)

ale Paryż to moje marzenie, bo nie byłam nigdy, Rzym także mam nadzieję, że relacja z wojaży będzie na forum
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:26, 27 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Ja zamiast przewodnika w ręku miałam córkę przy boku, która nas oprowadziła po wszystkich zakątkach Paryża, i tych zadeptanych przez turystów, i tych, gdzie turyści nie mieli odwagi się zapuścić
Paryż jest cuuuuuudowny.
A te kafejki z ogródkami na każdym rogu, z krzesełkami zwróconymi w stronę ulicy/placu - zachwycające.

Oj, rozmarzyłam się, trzeba się wziąć w garść.

Tess właśnie dlatego nie lubie jeździć na wycieczki zorganizowane bo lubie wchodzić w każdą boczną uliczke a tam gdzie mi sie podoba posiedzieć i pogapić się na przechodniów w ten sposób ponownie odkrywałam uroki Madrytu, bo z wycieczką w ogóle mi się to miasto nie spodobało...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:14, 27 gru 2012

Do góry
Ja zamiast przewodnika w ręku miałam córkę przy boku, która nas oprowadziła po wszystkich zakątkach Paryża, i tych zadeptanych przez turystów, i tych, gdzie turyści nie mieli odwagi się zapuścić
Paryż jest cuuuuuudowny.
A te kafejki z ogródkami na każdym rogu, z krzesełkami zwróconymi w stronę ulicy/placu - zachwycające.

Oj, rozmarzyłam się, trzeba się wziąć w garść.

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:08, 27 gru 2012

Do góry
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:05, 27 gru 2012

Do góry
Marzenko, doczytałam, że Ty chcesz do Rzymu.
Ja mam cudowne wspomnienia z Paryża wiosną, w którym się zakochałam za jego cudowną architekturę, parki i ogrody... Który przejechałam wszystkimi liniami metra wszerz i wzdłuż, którego cudowny klimat refleksyjnie chłonęłam przez kilka tygodni...
I jeszcze chciałabym tam wrócić...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:50, 27 gru 2012

Do góry
Tess do Rzymu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:50, 27 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Za kurtkę, co ze dwa sezony będzie noszona, a tylko jeden sezon modna, sześć patysiów?

Wolałabym kasę wydać na romantyczną podróż. Do Paryża.
Jeśli Paryż, to tylko wiosną. Kasztanowce najpiękniej kwitną w Paryżu...

...ja dokładnie tak robię...ale w lipcu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:48, 27 gru 2012

Do góry
Za kurtkę, co ze dwa sezony będzie noszona, a tylko jeden sezon modna, sześć patysiów?

Wolałabym kasę wydać na romantyczną podróż. Do Paryża.
Jeśli Paryż, to tylko wiosną. Kasztanowce najpiękniej kwitną w Paryżu...
Ogród w Alei Lipowej... 22:41, 27 gru 2012

Do góry
Piękny wianek. I piórko przy bombce mi się bardzo podobało, chyba zgapię
Ogródkowy chaos u monitki 22:19, 27 gru 2012

Do góry
Doczytałam, że też 3bit na święta zrobiłaś. I że się udał - cieszę się
Buziam
3 Bit (ciasto) 21:06, 27 gru 2012

Do góry
Tess melduję że mój 3 bit też wyszedł wyśmienity. Trochę się rozjeżdżał przez masę budyniową (nie dałam galaretki) i najładniejsze kawałki to były te ostatnie jak wszystko porządnie stężało ale ciasto i tak wszystkim smakowało i mam juz zamówienie na Sylwestra
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:53, 27 gru 2012

Do góry
Aniu, przeczytałam że jednak ciasto się udało
Gratuluję!

A lilije piękne.
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 19:51, 27 gru 2012

Do góry
Kasiu, napisałam już w wątku z przepisem, ale napiszę i tutaj.
No normalnie majstersztyk! Cudnie je ubrałaś.

Cieszę się, że jesteś zadowolona z ciasta. To naprawdę łatwe ciasto, i robi wrażenie na gościach

Lecę teraz do Ani asc, bo czytam, że jednak się udało.
3 Bit (ciasto) 19:49, 27 gru 2012

Do góry
Kasiu, no normalnie majstersztyk! Cudnie je ubrałaś.
Rozumiem, że mina teściowej bezcenna?

Cieszę się, że jesteś zadowolona z ciasta. To naprawdę łatwe ciasto, i robi wrażenie na gościach
Ogród Danuszy - odsłona 2 16:46, 27 gru 2012

Do góry
Danusiu Bożenka uratowała honor ogrodowiska . ale chyba przy obecnej ilości wątków wybaczysz że nie wszystkim udało się złożyć życzenia . nadrobiłam dzisiaj parę wątków . min . twój od początku . u ciebie w ogrodzie nic nie jest wymuszone . kompozycje same się tworzą współgrając z naturą . nie przesadź z podążaniem za trendami , bo jest tak pięknie naturalnie że ja nic bym nie ruszyła .ale powstałe rabaty na pewno obsadzisz zgodnie z duchem ogrodu .u ciebie to jak u Tess - ukojenie na duszę widokami . żadnego natłoku treści i formy . dla mnie ekstra
Kolorowe rabaty 00:04, 27 gru 2012

Do góry
Joanko
Sylllwio
Mariuszu
Ewelinko
Kasiku
Tess
Anno
Vivo
Gusiarz
Jagodo

Serdecznie dziękuję za życzenia,za pamięć.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:43, 26 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)

Lał, Irenko, wianki super! Piękne
Rzeczywiście nauka nie poszła w las

Pozdrawiam prawie poświątecznie

i ja ciebie Tess równiez, od jutra juz normalny dzień i praca!
i będę was odwiedzać poświatecznie pozdrawiam
3 Bit (ciasto) 18:17, 26 gru 2012

Do góry
Tess, 3bit wyszło wyśmienite - dziękuję za przepis warstwę masy budyniowej z galaretką cytrynową posypałam dodatkowo płatkami migdałów, bitą śmietanę też

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies